Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt ott azért egy ME és egy Vista is. Azok kb. alulmúlhatatlanok.
GUI-téren meg a Win8 a sarkokba húzott egérrel...
Én a Windows 11 + OpenShell + ExplorerPatcher trióval tökéletesen elégedett vagyok.
A helyérzékeny menüt mondjuk lehetne testre szabni és az icon overlay-ek állandő felülírása is bosszantó, de ezeknél ne legyen nagyobb bajom.
Általában gondom a Windowszal az, hogy nem akarja, hogy belenyúljak a GUI-ba, neaggyisten lecseréljem azt. Volt eeről még nagyon régen vitám microsoftos képviselővel, aki tűzön-vízen át meg akart győzni arról, hogy a Microsoft jobban tudja, hogy mi kell a felhasználónak, és nem engedi, hogy ártsunk magunknak.
MaCS
-
King Unique
titán
Igen, ez benne a lényeg, "szerinted".

Egyébként meg nyilván nem, funkcionálisan és a "motorház" alatti fejlesztések tekintetében már eleve übereli a 10-est és a jövőben még inkább fogja, az itt-ott macOS-szerű megjelenés az ami kicsit izé, de szokható az is, a Start menü középről eleve balra rendezhető pár kattintással, stb. Van ami meg eleve jobban meg van benne csinálva a GUI-n, lásd pl. fájlkezelő, tálcán lévő hangkeverő, átláthatóbb feladatnézet és virtuális asztalok, újfajta ablakrendezési lehetőségek, stb. Na persze én ugye rendszeresen használom mindkét rendszert, onnan is tudom.
Na hogy akkor a topik eredeti témájához is hozzászóljunk érdemlegesen, ugye lesz a Windows 10-nél +3 év kiterjesztett támogatás, ami a magánszemélyeknek is igénybe vehető lesz, de vsz itt lehet majd "potyázni" mint a Windows 7-féle ESU-nál, szóval a lehetőség adott lesz még kb. 2 + 3 = 5 évig az "elkerülésre".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest