Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Jobbakat!
Köszönöm a hozzászólásokat...
Nekem most Viewsonic GS771 van, ez a második Viewsonic-om. Őszintén szólva szeretem a madarakat.
Azt szeretném megtudni, hogy Sony monitorokat hol lehet megnézni kiállítva, mert a Viewsonic-okat a Pixelnél lehetett megnézni.
Köszönettel -
guest
veterán
Sziasztok,
újsághoz képszerkesztő és tördelő gépekhez kéne 21" monitor. nem sajnálják a sony árát (3k), de ahogy a hozzászólásaitokat, az olcsóbb még jobb is lehet. az alényeg, hogy hardveresen vhogy be lehessen állítani. -
-
Szubjektív, de nekem eddig nem nagyon jött be az FD Trinitron. Ugyan nem láttam eleget, de a Sony F400-asok is konvergenciahibásak voltak... nem is kicsit. Torzítás imho nem nagyon van, a fókusz a sarkokban talán nem az igazi. Színek királyak.
Viszont: NE VEGYÉL MONITORT ÚGY, HOGY NEM NÉZED MEG!!!! A legjobb, legdrágább monitor is lehet rosszabb, mint egy noname, de jól kiválasztott darab, nagy a szórás. Vidd magaddal a Nokia Monitor Testert (tőlünk letöltheted), és NÉZD MEG a cuccot! -
mzperx
aktív tag
Nem az ára aggaszt, mivel mindkettő kb. ugyannnyi. Inkább ilyenek: képminőség, torzítás,....
Ebben kéne tipp, mi mért, milyen -
danteshell
senior tag
Néztem nemrég 24"!!!!-os sony fd trinitron monitorokat, asszem sony katalógusban v. office depotban, már nemtom. Áruk a csillagos ég.
-
mzperx
aktív tag
Jobbakat!
Kéne valamiféle pro és kontra:
Sony G500 vs. Viewsonic P225F
Melyik jó/jobb? Csak ezek a típusok....
Hol lehet megnézni Sony monitorokat?
Köszönettel:
MZ/X
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest