- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Uhh, te értetted, miket kell megadni?
Akkor segíthetnél: honnan a túróból tudom meg, mi a sync(uS), blanking(uS), retios FP, sync, BP? Alapban az ember hsync és vertrefresh értékeket tud, esetleg a clock range-t. Ezek egyike sem szerepel itt, akkor hogyan tudom beállítani?!?
Sipi -
Sipi
addikt
Jelenleg Xfree 4.3.99.901...:) De a régebbiekben is így volt.
nVidia kártyám van, ami le tudja rendesen kérdezni a DDC-t. Az x logjában nálad mit ír erről? Mert ha DDC rendesen megy, kiír egy csomó infót a monitorról.
Nekem is 85HZ-el megy, igaz, ennyi a monitorom maximuma...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Őszintén szólva még sosem számoltam manuálisan modeline-t. Az XFree-be elvileg nem is kell már beírni, ugyanis a monitor megadott adatai alapján automatikusan kiszámolja a legjobb értékeket attól függően, hogy a Screen szekcióban milyen megadott módok vannak felsorolva.
Ez akkor jöhet jól, ha valamilyen nem standard felbontást szeretnél használni.
Sipi -
Sipi
addikt
Linux alatt az XFree szerver alapból úgy működik, hogy a megadott monitor-adatok alapján az elérhető legnagyobb frissítést alkamazza.
Ha itt mégsem ez a helyzet, a /etc/X11/XF86Config állományt érdemes átszerkeszteni. Ebben lesz egy Monitor szekció, ahol a Horizontális Synkronizációt, Vertikális frissítést meg lehet adni. A monitorod könyvében nézd meg ezeket az értékeket, és írd be!
Sipi
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest