Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44096) Mr.Skynet válasza Batib (#44090) üzenetére


Mr.Skynet
senior tag

Áháá értem köszi, akkor EPG-nek és a csatorna neveknek lőttek sajnos.

Tegnap már nézegettem ezeket, talán a D szériás tudástárban futottam bele az általad is említett progiba és a Channel List PC Editor-ba is, utóbbi invalid file format ablak miatt felejtőssé vált.

A samsungos progival ezt látom: [link], van köztük egy kakukktojás, az EuroSport, neki szépen zöld felirattal írja is a nevét a TV.
A fő gondom ezzel a progival így, hogy nem tudom melyik adót melyikkel cserélem fel, vagy ha mondjuk közbe felírom magamnak melyiket melyikre cseréltem :DDD és persze közbe lesem a TV-t, hogy mondjuk a 16-os ATV melyik adó... szóval nincs ennél valami kényelmesebb módszer? Furcsának találom azt is, hogy 100csatornát elmentett nekem a TV, pedig asszem 25db van összesen.

Nekem igazából az is jó lenne, ha kézzel megírhatnám a fájlt, hogy 1-es csatorna mondjuk 77Mhz, közbe innen tudnám is puskázni majd, hogy mit hová szeretnék tenni. Ilyesmit nem lehet csinálni valahogy :F

Ákinard: az azért fontos lehet, hogy én ezt a válasz mail-t feb. 28 este 10-kor kaptam (!), ha itt van bárkinek frissebb infója, hogy mondjuk mikortól tudnak újra szállítani, akkor tekintsétek lejártnak az infómat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.