Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5857) agg láma válasza proly01 (#5636) üzenetére


agg láma
csendes tag

Én megértem az aggodalmad, végülis: nem 20 fillér egy ilyen készülék...

Abból az alkalomból, hogy immáron ingyen vehetem igénybe a BKV, a MÁV és a VOLÁN magas szintű szolgáltatásait, gyermekeim meglepték az agg láma apjukat (vagyis engem) egy ilyen okostelefonnal, annál is inkább, mert a jó öreg, a mosógépet is megjárt Nokia 3210 már kezdte feldobni a talpát, (5 évig nyüstöltem, igazán elégedett lehetek vele).

Ebből az alkalomból végigolvastam a csaknem 6000 hozzászólást... de nem bánom, mert sok hasznosat (is) tanultam, plusz ismerkedhettem az itteni zsargonnal is.

A telefont a fiuk csomagolták ki, rakták össze, és feltelepítettek rá pár alapvető alkalmazást, aztán ideadták, boldoguljak vele, ahogy tudok. :Y

Olvasván a problémádat, alaposan szemügyre vettem a kütyüt, (szerencsére rövidlátó vagyok, így kiválóan látok 10 cm-es távolságból), és a jelzett helyen csakugyan észrevettem valami hasonló anomáliát.

Megpiszkáltam a körmömmel, és rá kellett jönnöm, hogy a srácok rajta hagytak a fényes kereten egy (a csomagoláshoz tartozó) élvédő-fóliát...

Ugyanilyen élményben volt részem, amikor valaki (úgy jó 4000 hozzászólással ezelőtt) beszámolt a fényes keret hosszanti éle mentén jelentkező "kirojtosodásról" (vagy valami hasonlóról, hadd ne keressem vissza).

Javaslom ennek ellenőrzését!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.