Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19106) Sk8erPeter válasza dqdb (#19075) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Na, csak most tudtam kipróbálni a módosított userJS-t, de köszi, dqdb, ez is faszán működik. :) Igazából én mondjuk csak a prohardver.hu domain alatt használom a fórumot, szóval a többit nem ellenőriztem. Viszont a cikk és a hsz.-ek közötti váltás nagyon jó ötlet volt! :) És ez is jól működik, köszi ezt is! :K

"Igen, erre extensiont kell írni. Amikor megjelent az Extension API, megnéztem, aztán arra jutottam, hogy amíg működik a user JS-ek támogatása, addig minek szívassam magam plusz melóval :)"
Abszolúte megértem. Mondjuk végül is ha átírnád extensionként, akkor olyan sok módosítást szerencsére nem kéne végezni a jelenleg megírt fájlokon, ha jól emlékszem, amúgy is tök userJS-szerű a dolog (persze most lehet, hogy hülyeséget mondok, mert ezer éve próbálgattam, úgyhogy azóta lehet, hogy kissé fejlettebb lett a dolog), csak kvázi "be kéne csomagolni" az extension API-nak megfelelő felépítésű tömörített állományba (.oex). Nekem az extension API-val a problémám annak idején az volt, hogy épp a userJS-szerű örökségek és ökörségek miatt nem túl szép az egész; Chrome-ban ugyanezt sokkal jobban kitaláltnak éreztem. Ott eleve meg lehetett határozni, milyen külső libeket szeretnék használni (pl. jQuery, stb.), és mikor fusson le a kiegészítő kódja (pl. DOMContentLoaded és a többi), és még számtalan egyéb paramétert is könnyen be lehet állítani a manifest.json-ben.
Na majd egyszer rászánom magam, hogy újból megkukkantsam az extension API-t. :D

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.