Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Metal Gear Solid

Hozzászólások

(#1998) .LnB válasza nofi (#1996) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

- Azon a kazetták amik a fő szotihoz kapcsolódnak azokat mindenképp hallgasd meg. 100%-ra nem mondom, de a játék vége fele ez is kell a tovább haladáshoz, hogy meghallgasd a főbb kazettákat.

-Erre még nem tudom a válasz. Én lopakodtam. Talán 5 küldetés volt mikor nem. Erre az tudna válaszolni aki már végzett a játékkal és öldökölt. Vannak hatásai a gyilkolásnak, de nem tudom mennyire negatívak.

-Érdemes mindenkit Fultonozni. És a staff menüben autómatikusan rendezni őket. Pc-n megnyomod a "V"-t és utána "All staff". Ilyenkor a legoptimálisabb helyre pakolja az embereket. Aki felesleges az pedig marad a Waiting Room-ban.

- Vannak ilyen itemek, de kő kimondottan tudtommal nincs (ja sheep jól írja az üres tárat el lehet dobni). Pl: a Decoy az ilyen elterelős, és elég mókás. :) De a lehet a bionic arm-mal is zörögni amire felfigyelnek.

-Azok a részfeladatok a küldetéslistán. Ha nem csinálod meg őket, de sikeresen befejezed a küldetést. Akkor a menüben meg lehet nézni mik voltak a plusz feladatok. És később újra lehet csinálni őket.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Metal Gear Solid
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.