Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18786) King Unique válasza TayRol (#18785) üzenetére


King Unique
titán

Szia!

Ha kifejezetten a külső hatásoknak jobban ellenálló 2,5" külső merevlemez kell, akkor a népszerűbbek közül kb. az alábbi gyártók termékei jöhetnek szóba [link] + az összefoglaló ajánlójában is van ilyen kategória.

Ütésálló kivitelben a Transcend elég jónak mondható, ha azonban a cseppállóság / vízállóság is kritérium, akkor pl. Adata | Silicon Power egyes modelljei lehetnek ennek megfelelőek. Korábban az Armor A80 itt a fórumon is népszerű volt [link], illetve az 1 TB-os változatról a topikban is készült teszt. Amúgy ez egy elég strapabíró darab, tele van az internet különféle videókkal, amiken elég komoly igénybevételeknek vetik alá [videó]... ;]
Illetve az újabb modellekből még az A60 | A65 | A85 felel meg igazán az általad említett feltételeknek. Nekem utóbbi tetszik különösen, viszont az ilyen + funkcióknak megkérik az árát és az SP modelljei amúgy sem tartoznak a legolcsóbbak közé... de a többi gyártó ehhez hasonló termékei sem igazán. Bár innen nézve talán még a fentebb említett Adata (és Transcend) cuccai valamivel kedvezőbb áron érhetőek el. Ha rákeresel, akkor pl. a HD710 | HD710M | HD720 még viszonylag olcsónak mondhatóak.

Valamint a külső házas megoldásnál is van lehetőség strapabíró rack beszerzésére, pl. az LC-Power és RaidSonic kínálatában. De azért a fentebb említett gyári külső kivitelűek talán kedvezőbbek védelem téren, köszönhetően a speciális kialakításnak és a különféle teszteléseknek.

További információkkal és tesztekkel kapcsolatban pedig a TechPowerUp oldalát tudnám ajánlani. Ott kategóriákra és gyártókra lebontva lehet átfogó teszteket találni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.