Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17601) zack válasza audi100td (#17600) üzenetére


zack
nagyúr

Én úgy tudom hogy már nem.
De mivel az alapok nagyon jók a v1-ből kiindulva, innentől kezdve az IE se lehet rossz választás. Minimális változtatások lehetnek, de így, hogy v1-et még nem hallottál, tetszeni fog az IE is. Annyira minimálisak a változtatások, hogy a lentebbi hsz-eknél olvashattad, valakinek a v1, másnak meg az IE tetszik jobban. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#17602) audi100td válasza zack (#17601) üzenetére


audi100td
nagyúr

Rendben, köszi, akkor megrendelem az IE-t, csak meg a paypal-lal szivok, eleg lassan megy ez a bankkartya tarsitas, de szerintem 1-2 nap es meglesz.

(#17603)



őstag

Próbáltam feszegetni, de meg sem mozdul. Pedig az IE8 kábele elvileg cserélhető. Tud valaki olyan boltot ahol füles kábeleket árulnak? Én minden fülesemet zsebre vágom az utcán, ami előbb utóbb a halálukhoz szokott vezetni. Jó lenne tartalék kábel, még az is lehet, hogy jobban is szólna vele.

[ Szerkesztve ]

(#17604) válasza (#17603) üzenetére



őstag

Találtam is egyet, cserekábelnek írja, tehát ugyan az mint az eredeti, de olyanra gondoltam ami továbbfejlesztet spéci kábel.

[ Szerkesztve ]

(#17605) Mauzes


Mauzes
őstag

Sziasztok!

Az M1 mennyire szigetel az XR-hez képest? Utóbbival a nehéz "helyreállítása" mellett a kábel rövidsége a legnagyobb gondom. Én 190 cm vagyok, és egy mélyebb zsebű nadrág esetén már húzódik a fülemből. Ezt nem tudom, hogy gondolták.

(#17606) Luissimo válasza Mauzes (#17605) üzenetére


Luissimo
veterán

1, nagy a nadrágod
2, kicsi a füled
3, hosszú a felsőtested
4, rövid a zsinór :-)
______________________________________
de viccetfélre, az M1 ugyáll a fülben,mint a cövek :-)
nagyon komfortos az Xearshez képest, szintemár Sennh cx 500 kényelmű.
az M2 példul már nemennyire, de azis fényévekkel jobbanáll a fülben mint a német csoda (jókis képzavar:-))

(#17607) Luissimo válasza Luissimo (#17606) üzenetére


Luissimo
veterán

hja,mostlátom,és jól is szigetel.
(haverom mondta, mikor ráhívtam tavaly nyáron:
-Mitcsinálsz ?
-Szigetelek .

mint kiderült, nem tetőtfedett, hanem a szigeten sörözött éppen :-) :-) :-) :C

(#17608) Mauzes válasza Luissimo (#17607) üzenetére


Mauzes
őstag

De szigetel annyira, tehát össze tudod hasonlítani, vagy csak saját tapasztalatod szerint az M1 jól szigetel? Mert az XR nálam ilyen szempontból nagyon jó, nem szeretnék ebből túl sokat veszíteni (inkább semmit).

(#17609) adnoctum18


adnoctum18
senior tag

Hello!

Jelenleg mi a bestbuy a fülhallgatók között a 6-7k-s kategóriában?

Eddig Sennheiser CX-eim voltak, de minden alternatívát meghallgatok.:)

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#17610) audi100td válasza adnoctum18 (#17609) üzenetére


audi100td
nagyúr

Szia,

Xears füleseket szoktak ajanlgatni ebben a kategoriaban, allitolag jobbak mint a CX-ek.

TD II, TD III, Resonance, XR120Pro, ezek a legnepszerübb tipusok.

[ Szerkesztve ]

(#17611) Luissimo válasza Mauzes (#17608) üzenetére


Luissimo
veterán

ha megtalálod rá a legmegfelelőbb gumiharangot, és jó mélyre dugod, akkor jól fog szigetelni.
nekem teljesen jól kizárja a külvilágot.

(#17612) adnoctum18 válasza audi100td (#17610) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Jaja láttam, viszont nem akarok postázással rendelni és itt Pesten tudnék szerezni Superlux IEMet, az hogy viszonyul ezekhez?

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#17613) audi100td válasza adnoctum18 (#17612) üzenetére


audi100td
nagyúr

Ezt nem tudom, igazabol nem követem a piacot, nekem ezeket ajanlottak CX helyett, de biztosan segitenek a hozzaertök.

(#17614) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Üdv.!

Jelenleg egy Creative EP-630-at nyúzok egy Nokia C5 tárasáságában.

Ezzel csak az a bajom, hogy sportolás közben kiesik a fülemből, nem optimálisan van bent 2 perc után és akkor ugye a basszus ugrott is.

Tudtok e mondani olyan fülhallgatót, ami nem agybadugós, de viszonylag zárt és jól szól? (kellő basszussal) 5-6k-nál többet nem nagyon akarok rákölteni.

De lehetne olyan agybadugós is, ami normálisan a fülembe maradna, egyszerűen lehetne behelyezni és kényelmes lenne.

(#17615) Daywalker


Daywalker
addikt

Hi!

Igazából segítségre lenne szükségem. Van egy Sennheiser CX300-asom, aminek tőben eltört a kábele, tehát a komplett jack dugót le kellett vágni. Viszont sehol sem találok olyan jack dugót, ami nem olyan, mint amit még 1990-ben használtak. Ráadásul ez már a vékony kábeles kivitel, tehát nekem egy sokkal kisebb méretű dugóra lenne szükségem (de persze szabványos 3,5mm-esre). Tud valaki egy helyet mondani Pesten, ahol kaphatnék ilyet?

Vagy jobban járok, ha egy használaton kívüli füles kábeléről leforrasztom a régi "fülhallgatókat" és helyére a Sennheiserét forrasztom? Köszi előre is!

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#17616) Kimmuriel


Kimmuriel
aktív tag

Na mégeccer, hátha válaszol vki...
Van egy Creative Zen Stone MP3 lejátszóm, ennek a gyári fülese most murdelt meg. Kaptam kölcsönbe egy olyan fülest, amit iPod-okhoz szoktak adni, de egész egyszerűen borzalmas a frekvenciaátviteli karakterisztikája! Szinte alig hallani a mélyebb hangokat vele, a magasakat pedig annyira fülsértőn emeli ki, hogy képtelen vagyok zenét hallgatni vele, inkább semmi ne szóljon, mint ez a fültépő borzalom! De nem is ez a legnagyobb baj vele, hanem hogy a bal fülem annyira kicsi, hogy hiába dugom be egészen az agyamig a fülest, 15 másodpercen belül mindig kipottyan! A jobb fülemben szépen bent marad, de a balból mindig kiesik! :( Ezért szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen nem agybadugós fülest tudnátok ajánlani max. 10000 Ft-ig, aminél a magas és mély hangok egyenletesebben oszlanak el, mint egy iPod-os füles esetén? Kicsit el is mászhatna a basszus irányába... Zene stílusra sajnos nem tudok hivatkozni, mert mindenféle szart meghallgatok! :DDD

(#17617) Shufny válasza adnoctum18 (#17612) üzenetére


Shufny
őstag

Még nem tudjuk.

Vasinger!: Próbáld ki más méretű szilikonnal. Sajnos nem lehet biztosra mondani, hogy melyik fog passzolni neked. Tudtommal az EP-630 nem egy kifejezetten problémás darab ilyen szempontból.

Kimmuriel: Hasonlóképpen nem tudom biztosra mondani, én személyesen nem találkoztam még olyan nem agybadugóssal, amivel nem volt hasonló problémám. (talán eggyel, de arról azt sem tudom pontosan mi volt) Volt szó többször a nem agybadugósakról is. 10k -ig leginkább az MX470 és 471 szokott szóba jönni. Például a 471 mérete miatt valószínűbb, hogy nem fog kiesni. Ezen kívül most több helyen is 6k huf a K319, és elvileg kifejezetten jól szól ennyiért, de nagyon problémás az illeszkedése (bumlszi, le szokták venni a szélét, és úgy húzzák rá a szivacsot)

Legjobb hangja, pedig nagy valószínűséggel az AS-Feeling -nek lesz.

Daywalker: Gondolom olyan kifejezetten vékony házas, iPod kompatibilis csatlakozóra gondolsz, de ilyet hirtelen én sem találtam. Igazság szerint, én nem költenék arra a fülesre.

[ Szerkesztve ]

(#17618) Daywalker válasza Shufny (#17617) üzenetére


Daywalker
addikt

Olyanra, de jó más is, csak ne legyen űber brutál igénytelen. Azt nem értem, miért nem költenél rá. Egy jack dugó párszáz forint, ellenben egy normális új fülhallgató 10K minimum. A kettő közt azért van nem kevés különbség. Nem szívesen dobok ki több pénzt a kelleténél, ha nem kell. A CX 300 azért nem olyan szar. Ha egy 3-4 ezer forintos cucc lenne, akkor tényleg nem foglalkoznék vele.

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#17619) bigmasterg válasza Shufny (#17617) üzenetére


bigmasterg
addikt

Ha az AS-Feeling-ek tényleg hangban is annyira hasonlítanak a Yuin-okra, mint kinézetben, akkor arra dobok én is egy szavazatot.

(#17618) Daywalker:
Pedig a CX300-nak tényleg 3-4ezer ft-os hangja van. :) (Mármint a kis utánanézéssel vásárolt 3-4 ezresekre gondolok.)

(#17620) Shufny válasza Daywalker (#17618) üzenetére


Shufny
őstag

Ha gondolod mutatok 3000 Ft -os fülhallgatót, ami sokak szerint jobban szól. A CX300 -zal az a baj, hogy semminek nincs olyan karaktere, mint annak. (nem véletlenül) Így nem garantált az elégedettség váltásnál. Nagyon rossz híre van a CX300 -nak. Én itt néztem csatlakozót egyébként: elimex , kácsa ,d-audio

Talán dudika10 vagy KeNTaGoN tud más helyet is. Lehet nem követik a topic -ot, de szerintem válaszolnak, ha írsz nekik pm -et.

bigmasterg: Az a típus. :B Sunrise a márka. A Charm -nak van elvileg olyan hangja, mint a PK1 -nek.

[ Szerkesztve ]

(#17621) Daywalker válasza Shufny (#17620) üzenetére


Daywalker
addikt

Nekem semmi bajom nem volt vele. Nem hallottam rosszat sem mástól, lehet, hogy itt a fórumon ez a híre:) De, ez most részletkérdés. Akár mutathatsz is valami normálisabbat helyette 4-5 ezer forintos árkategóriában, ami jobban szól nála. Most nem szívesen vennék 10 ezrekért fülhallgatót.

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#17622) pappkarcsi


pappkarcsi
senior tag

Sziasztok!

Ismerősömnek kellene 4-10 ezer forint között cx300as-hoz hasonló technikán alapuló füllhalgató. itouchon lenne hallgatva 99%ban, ezen kellene, hogy szépen szóljon. egy elvárás van még: repülni fog 30 órát és nem akarja a mellette ülőt zavarni a zenével..

Skullcandy? AKG? Sennheiser?

Csajszinak kell, tehát skullcandy-ből a rózsaszín sem kizárt. Ami fontos, hogy sosincs ideje eltenni rendesen a fülest, mindig a táskába van gyűrve.. így gondoltuk, hogy a cx500as felcsévélője praktikus választás lehetne neki.. Mit gondoltok, mit ajánlotok?

Előre is köszönöm! :R

mod1: Jah és ha tudtok valakit ajánlani akitől lehet itt/máshol megbízhatóan vásárolni azért is nagyon hálás lennék! :R:B themebuilder-en kívül! :R:R
mod2: jöhet több alternatíva, nincs márkahűség!

[ Szerkesztve ]

Regisztrált: 2007 - 101 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#17623) Luissimo válasza pappkarcsi (#17622) üzenetére


Luissimo
veterán

No, kaptok mingyár a pofátokra a sennh ellenes baráti kör tagjaitól, aztán megtudjátok merre van az előre :-) :-)
van erre egy átfordított mondás:
"Mindenki Sennheiserrel kezd, de van aki továbbtanul"
mondják ezt rendőrrel, vasutassal, postással, akárkivel.
olyan ez, mint a tánciskola, INDULJUNK EL A KÁLYHÁTÓL !

végső zárszóként, van élet a Sennheiseren túl is :-) :-)

aki visszaolvas, megtalálja a favorizált egyéb márkákat itten :-) :-) :-)

(#17624) bigmasterg válasza Daywalker (#17621) üzenetére


bigmasterg
addikt

Pár éve tényleg cx300 volt a legsűrűbben ajánlott fülhallgató, de Ázsia nagyon beindult fülhallgató gyártásban és ugyan ennyiért sokkal jobbakat adnak (illetve olcsóbban hasonlót).

[ Szerkesztve ]

(#17625) Shufny válasza bigmasterg (#17624) üzenetére


Shufny
őstag

Pár éve is volt jobb, csak akik foglalkoztak hazai boltokban nem kapható márkákkal, azok nem írtak ide, vagy senki nem foglalkozott a hozzászólásaikkal.

(#17626) Vasinger! válasza Shufny (#17617) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Próbáltam már, mind a 3-at amit adtak hozzá. A kicsi az mindig kicsúszott, nem volt jó, a közepes kicsit nagy és kicsit kicsi volt, de az a legoptimálisabb, de attól függetlenül nagyon nehezen marad a fülembe. A legnagyobb bele se megy.

(#17627) #58660352 válasza (#17604) üzenetére


#58660352
törölt tag

Próbál meg ezt: Sennheiser IE8 night stalker

[ Szerkesztve ]

(#17628) #58660352 válasza Kimmuriel (#17616) üzenetére


#58660352
törölt tag

Szerintem próbáld meg ezt: AKG K313

[ Szerkesztve ]

(#17629) teshow


teshow
csendes tag

Halihó, tippet kérnék a szakiktól füles választáshoz.
Régen CX300-at használtam, aztán egy Koss Sparkot vettem, "lifetime" garival, de már harmadszor törik meg a kábel a jobb és a bal fél elosztónál és már nincs eröm reklamálni, 3 hetet várni, stb...
Szóval a stilus amihez kell a füles, massiv DNB. Mást nagyon nem hallgatok. Eddig a Kossal nagyon meg voltam elégedve, szerintem a stilusomhoz pont passzol. Van még egy Porta Prom is, de azzal nem szeretek utazni, mert nem zárja ki a vonat zajt, viszont körülöttem mindenki hallja hogy mit hallgatok... Jó lenne ha az új füles legalább úgy "hangszigetelne" mint a Spark habszivacsai és legalább annyira tudjon mélyeket is. Az ár jó lenne ha a koss kategóriájába bele férne, cca 30 eu. ennyit szánok rá.

(#17630) pappkarcsi


pappkarcsi
senior tag

valaki esetleg tudna tippet adni? : ((

:R

[ Szerkesztve ]

Regisztrált: 2007 - 101 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#17631) Shufny válasza pappkarcsi (#17630) üzenetére


Shufny
őstag

Van kereső jobb felső sarokban, olvass vissza kicsit, ez a leggyakoribb téma. Luissimo válaszolt is.

Érdekességek hírek:

Új SoundMagic fülesek: ClieOS review (de már joker -nél is ott vannak)
Az E30 ígéretes szerintem. Az EH11 -nek, ha vállalható hangja van, akkor az illesztési problémákkal küzdőknek jó lehet.

Megjelent az RE272. Szokás szerint megmosolyogtató kinézet ebben az árban szerintem, de mindegy, nem az a lényeg. Viszont a 3 év garancia nagyon bíztatóan hangzik.

Nem volt még szó a Sony MDR-EX800ST -ről. (MDR-7550 japánon kívül) Mint a neve is mutatja, professzionális felhasználásra készült, de barátibb ára van, mint az EX1000 -nek.

Joker thread -jében azóta szerepelt két Dunu, sajnos hangban nem az árukhoz méltóan. A Spider Cable új Realvoice nevű headset -je viszont kifejezetten szimpatikus. Úgy tűnik tudják, hogyan kell gyorsan nevet szerezni. Ez az akció is nagyon jó ötlet szerintem.

Várólistás két SoundMagic és két Dunu mellett négy Xears: CP100iP, Nature N3i, TD-III V2 (bár nem értem miért kell küldeni egy harmadik TD -t neki), XE200PRO
Továbbá érdekes még szerintem az EX300, high-end -ben meg az EX1000. Lassan itt az ideje a Miracle bekerülésének is. Érdekes lesz végül mennyivel nyomja lejjebb a pontokat. Nagyon odavan érte, de nincs egyedül.

Végezetül egy kis tapasztalat. Csak mert többször elhangzott, hogy a Monster azért sokkal drágább a TD -nél, mert minőségibb. (és ez egyáltalán nem ritka eset)

[ Szerkesztve ]

(#17632) pappkarcsi válasza Shufny (#17631) üzenetére


pappkarcsi
senior tag

Luissimo kommentjéből semmit nem tudtam kiszűrni. : ))

Köszönöm válaszod! :R

Regisztrált: 2007 - 101 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#17633) zack válasza Shufny (#17631) üzenetére


zack
nagyúr

"Végezetül egy kis tapasztalat. Csak mert többször elhangzott, hogy a Monster azért sokkal drágább a TD -nél, mert minőségibb. (és ez egyáltalán nem ritka eset)"

Hát...Sok ilyen azért biztos nincs, de elég nagy pleff a Monsternek, hogy ilyen 1x is megtörtént. :(

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#17634) bigmasterg válasza zack (#17633) üzenetére


bigmasterg
addikt

A beats fejhallgatók meg rendszeresen(!) kettétörnek.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#17635) Shufny válasza zack (#17633) üzenetére


Shufny
őstag

Hogy ne lenne? Legalább annyi van, mint a sima TD II -nél volt.

(#17636) zack válasza bigmasterg (#17634) üzenetére


zack
nagyúr

Igen. Erről tudtam. :(
Amcsiba megéri megvenni, mert ha gond van vele úgyis cserélik, de európába irreálisan drága, és mivel nem túl megbízható, amerikán kívül nem is nagyon ajánlható a gari miatt.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#17637) Shufny válasza zack (#17636) üzenetére


Shufny
őstag

De a Monster az ég világon sehol sem éri meg. Tényleg kizárólag a Turbine Pro -k hordoznak valami értéket, de látod, hogy azok is nagyon messze vannak a kiemelkedő minőségtől.

(#17638) audi100td


audi100td
nagyúr

Ma hajnalban megrendeltem lendmeurears-röl az xcape-et, azonnal ki is fizettem paypal-lal, de meg nem kaptam semmi visszajelzest emailben, rajuk is irtam, de egyelöre nem jött valasz. Van okom aggodalomra?

(#17639) Shufny válasza audi100td (#17638) üzenetére


Shufny
őstag

Nincsen. Holnap valószínűleg feladja, és ír róla mail -t. Van most melója rendesen, szóval fölöslegesen kérdezel pluszba rá.

(#17640) audi100td válasza Shufny (#17639) üzenetére


audi100td
nagyúr

Ja, oke, csak meg nem rendeltem innen, külföldröl is meg csak ebay-röl, meg nem kis penz, ezert kicsit aggodtam. :B

(#17641) válasza #58660352 (#17627) üzenetére



őstag

Nagyon jókat írnak róla, megszünteti az enyhe felső mély kiemelést, kontroláltabb gyorsabb basszus, világosabb hang stb. Csavart ezüstözött kábel. Ami negatívum, hogy az Y elágazásnál törékeny, és sokkal merevebb az eredetinél. De ez csak egy vélemény. Viszont nem csak az árával, de tudásával is kitünik a többi közül, tényleg speciális.
Köszi az infót, ha aktuális lesz - fogok tudni utalni - kipróbálom. :R

(#17642) válasza #58660352 (#17627) üzenetére



őstag

Most találtam, ez sem semmi, Kézzel gyártják, kicsit drágább, de lehet, hogy ennél maradok.

SENNHE1SER 6NOFC

(#17643) bigmasterg válasza (#17642) üzenetére


bigmasterg
addikt

Vettél egy IE8-at ?
Vagy még nem vetted meg, de már kábelt nézel hozzá? :)

(#17644) válasza bigmasterg (#17643) üzenetére



őstag

Persze. Már vagy egy hónapja. :K Írtam is, hogy többet vártam volna.

[ Szerkesztve ]

(#17645) bigmasterg válasza (#17644) üzenetére


bigmasterg
addikt

Akkor utólag is grat. hozzá. :)
Írtál róla (hosszasabb) beszámolót?
Valahogy nem rémlik.

Szerk.: Megvan.

[ Szerkesztve ]

(#17646) válasza bigmasterg (#17645) üzenetére



őstag

Köszi! Írnák róla hosszabban, de már annyian megtették.

(#17647) teshow


teshow
csendes tag

Szóval ajánlatra használtam a fórumon belüli keresést. Bepötyögtem a Koss szócskát és elolvastam mind a 407 (ezzel együtt most már 408 :D ) hozzászólást és ezekből arra a következtetésre jutottam hogy ha olyan mélyeket szeretnék továbbiakban is mint a Kossnál megszoktam, akkor újra Kosst kell vennem, vagy cx300-at... Kb mást nem találtam mit ajánlott volna bárki. Azért köszönöm a "tippeket" :D

(#17648) bigmasterg válasza teshow (#17647) üzenetére


bigmasterg
addikt

Xears TDIII ?
Talán nincs annyira mindent elnyomó mélye, de ennek is elég vastag mélye van és hallatszik mellette a többi hang is. :)

(#17649) Shufny válasza teshow (#17647) üzenetére


Shufny
őstag

Szerintem is TD -t vegyél inkább. Vannak még amúgy hasonlóan borzasztóan túlzó mélyű darabok. Fülhallgatóban még a legfelső kategóriában is.

[ Szerkesztve ]

(#17650) zack válasza (#17644) üzenetére


zack
nagyúr

Minden szempontból tökéletes füles úgysem lesz. :P
Kb. olyan ez mint az okosteló piac. ;)

Bár még mindig nem értem mit vártál. Ha az Xcape ver1-hez kellene hasonlítanom, akkor legalább annyira részletes, ha nem részletesebb, kiemelést én csak a mély tartományban hallok, de ez állítható a csavarral, és ami a legszembetűnőbb pozitív változás, az talán a dinamika. A méretei miatt a kényelem hosszú távon enyhe csorbát szemved az Xcape-hez képest, de ez teljesen természetes, és nem számottevő, mert ettől még kényelmesnek tartom.
Nálam a behelyezéssel sincs gond, lehet azért, mert a fül ill. a hallójáratom kompatibils vele, de ami sokaknál itt negatívumként jelentkezik, azt én nem tapasztaltam.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.