Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-20 18:40:24

LOGOUT.hu

A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42192) Metacska


Metacska
aktív tag

Sziasztok,

Elég régóta PC-zek, de a mostani hibajalenséggel nem tudok mit kezdeni. Adott egy ASUS ROG Strix G731GU gaming notebook.

Nemrégen kezdődött és random jelentkezett egy hibajelenség: Mindenfajta terhelés, használat, futó program nélkül a windows asztalon állva, egeret nem mozdítva lefagy a gép. Nincs hibaüzenet, nincs kékhalál (Windows 10 Ultimate). Egyszerűen kimerevedik a kép, semmire sem reagál, mindenből a legfrisebb driver van fent.

A fagyás után a power gomb hosszan nyomásával kikapcsol, de sokszor nem tudom visszakapcsolni, csak az alábbi módon (és akkor most kapaszkodjatok):
Nyomom a bekapcsológombot és semmi sem történik, fogom lecsukom a fedelet és a zárt laptop fejjel lefelé fordítom, amikor is felpörögnek a ventik és bekapcsol a gép. Ha csak lecsukom, akkor semmi sem történik, ha lecsukom és kézbe veszem akkor sem, csak ha fogom és átfordítom. Ezt követően, ha visszafordítom és az asztalra helyezem, majd felnyitom, akkor betölt.
Ilyet még életemben nem láttam. Ötletek, hogy miért fagy le, illetve miért nem hajlandó bekapcsolni csak ilyen unortodox módon? :DD

Köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.