Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59513) Senquist


Senquist
tag

Sziasztok!

Cserélem le arégi gépemet, és tegnap vettem egy Be Quiet! Slient base 600 - narancs fekete színű házat, ebbe bele raktam az 500W os Be Quiet! es pure power 10 -es tápot is.

Ennyi amit eddig újítottam rajta, de szeretnék venni egy új alaplapot, procit, ramot és videokártyát, de itt nagyon elakadtam h mégis mi az amit érdemes lenne venni. lényeg h kompatibilis legyen az egésszel,

nekem a régi egerem és régi billentyűm van aminek kerek lila-zöld dugója van, és ezt meg is tartanám.

A Segítségeteket szeretném kérni, hogy tudtok e nekem mondani olyan alkatrészeket amik kompatibilisek lennének egymással?

Jelenleg amim van és cserélnék le:

Alaplap: Asus H81M-A
4GB DDR3 Ram
Nvidia GeForce GT610 - 2GB
Intel Pentium Dual Core G3420 3.2GHz, 4. gen CPU

Van egy két játék ami fagy ill egy fél órás játék után a gépem kikapcsol.. arra már rájöttem hogy a vga ha túl melegszik akkor csinálja ezt, na de ha azt cserélem cserélném vele az alaplapot is már.
Hogy most minden új legyen!

Nem tudom hogy a Ram kártya kompatibilis e bármelyik alaplappal e, mert ha igen akkor max azt meghagynám talán vennék mellé még 1t gondolom lehet bővíteni mert 2 sín van szabadon az alaplapon mellette , de az Alaplap miatt biztos hogy cserélnem kéne a procit is.

Szóval melyik VGA kártya lehetne egy picivel jobb ennél és milyen alaplapot kéne cserélnem rá hogy kompatibilis legyen ill. a procit milyet vegyek rá?

Tudom h nehézkesen írom mert eddig nem nyúltam bele a gépbe, ha rossz volt ink. vettem egy újat, de most már szeretném picit átlátni a dolgokat h magam rakjam össze!

Előre is köszönöm!

..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.