-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
válasz wwwolfman #6097 üzenetére
Csak addig tart ez, amíg leszedi, ellenőrzi a torrentet, és a használt klienstől, beállításaitól is. Főleg ha nincs letöltési korlát. Ezzel lehet együtt élni. És természetesen a hálózat (wifi) résztvevőitől is függ.
[ Szerkesztve ]
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
edeleny
őstag
válasz wwwolfman #5401 üzenetére
Nekem is ezt csinálta! Torrentnél elkezdte 25 megával leszedni a fájlt, és belehalt. Most 22 megára van korlátozva, és azt hiszem 40 kapcsolatra. Jó ideje nem volt vele gondom.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Joe215
aktív tag
válasz wwwolfman #68 üzenetére
SZia
"Ma addig jutottam el, hogy végre rájöttem, a gépen is lennie kell egy TM kliensnek"
Nálam nincs a gépen TM kliens még is megy a TM a NAS -on.
Miért kelenne lenni a gépen TM kliensnek? A NAS -ra telepíted a TM -et az alkalmazás központból és megy a le és feltöltés.
Letöltést a TM client segítségével a telefonodról is tudsz berakni, ahhoz sem kell bekapcsolni a gépet.
Én a beállításokban nem nagyon bűvészkedtem, mégis megy a torrent, a TV -vel való megosztás, egyebek.
Mivel a telom WM10 -es így én sok a NAS által nyujtot szolgáltatásból kiesem, de mivel ez a 2 funkció a fontos számomra így elégedett vagyok.
Kb egy féléve van meg és 0-24 -ben megy a megosztás, visszatöltés.
Ujra indítva csak új firmware -nél lett.
Egy funkció hiányzik, de az a telo miatt nem megy a képek feltöltése a telefonról a NAS -ra és a telefonról a NAS tartalmának elérése. -
-
KovGer
csendes tag
válasz wwwolfman #69 üzenetére
Ha a routertől fix ip-t kap a NAS akkor fölösleges a NASon is beállítani, mert a Router úgy is mindig ugyan azt a címet fogja kiosztani.
Elérni simán el tudod hálózatról, csak engedélyezd a Vezérlőpultban a Megosztott Mappáknál, hogy mi látható és mi nem. Illetve a Twonkyt is fel tolod rá.
A torrentnél nézd meg, hogy a port megfelelően van-e nyitva, illetve, hogy minden indításnál kapúj portot, vagy állandó marad.
[ Szerkesztve ]
A szépség nem minden, de jó nézni.
-
wwwolfman
tag
válasz wwwolfman #68 üzenetére
Ja, routeren ip-cím kiosztva, nason ugyancsak kézi beállítással van megadva a fix ip-cím. Azt vettem még észre, hogy a hálózati teszt egy kattintás erejéig működik, másodszorra már hibát jelez, de annyit nézegettem már ezt konkrétan, hogy most amikor megindult legutoljára csordogálva, majd apadva az adatátvitel, nem emlékszem, hogy megnéztem-e, vagy már csak örültem, mint majom a farkának (2 percig)...