- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistvan
újonc
Valaki segítsen legyenszíves!
zte zxv10 h201l médiaelosztóm van és szeretném a wifi jelerősséget kiterjeszteni. Már három wifi jeltovábbítót próbáltam és mindegyikkel gyönyörűen felépíti a kapcsolatot, de amikor mondjuk egy mobillal szeretnék a jeltovábbítóra csatlakozni wifin keresztül, akkor az " ip-cím lekérése..." felirat látszik amíg meg nem unja a készülék és egyszerűen nem tud rácsatlakozni az eszközre. Mit tudok tenni? Van erre valami beállítási lehetőség? Köszönöm, ha válaszoltok!
-
3x3y
aktív tag
Hello Emberek!
T-home - ZTE router felállás van itthon.
Mivel gyenge a wifi jel, gondoltam beteszek a rendszerbe egy TP-Link router-t is a lakás másik felébe.
TP-LINK routernél van bridge üzemmód, ZTE routernél nincs.
Végigolvastam a fórumot, de használható megoldást nem találtam.
A lényeg:
Nem LAN prton keresztül kábellel szeretném összekötni a 2 routert, hanem WIFIN keresztül.
Tud valaki használható megoldást?
Válaszokat köszönöm előre is! -
törölt tag
válasz
szemmelver #297 üzenetére
<Tbl name="DevAuthInfo" RowCount="4">
<Row No="0">
<DM name="ViewName" val="IGD.AU1"/>
<DM name="Enable" val="0"/>
<DM name="AppID" val="1"/>
<DM name="User" val="Administrator"/>
<DM name="Pass" val="Gj84KrtE34Vg123"/>Ez van a mostani fájl -ban.
Gondolom ami fontos lenne az ez a sor: <DM name="Enable" val="1"/>
-
szemmelver
aktív tag
átírtam a bin-t .txt-re
régebben letudtam úgy menteni, hogy így sikerült megnyitnom és csomó dolog van benne:
<Tbl name="DevAuthInfo" RowCount="4">
<Row No="0">
<DM name="ViewName" val="IGD.AU1"/>
<DM name="Enable" val="1"/>
<DM name="User" val="Administrator"/>
<DM name="Pass" val="Gj84KrtE34Vg123"/>
<DM name="Level" val="1"/>
<DM name="Extra" val=""/>
<DM name="ExtraInt" val="0"/>
</Row>
<Row No="1">
<DM name="ViewName" val="IGD.AU2"/>
<DM name="Enable" val="1"/>
<DM name="User" val="3play"/>
<DM name="Pass" val="3play"/>
<DM name="Level" val="2"/>
<DM name="Extra" val=""/>
<DM name="ExtraInt" val="0"/>
</Row>
<Row No="2">
<Tbl name="WANCPPP" RowCount="1">
<Row No="0">
<DM name="ViewName" val="IGD.WD1.WCD2.WCPPP1"/>
<DM name="UserName" val="3play_cpe@telekom.hu"/>
<DM name="Password" val="Gei7eike"/>
<DM name="ConnTrigger" val="0"/>
<DM name="AuthType" val="1"/>
<DM name="IdleTime" val="1200"/>
<DM name="AutoDisconnTime" val="0"/>
<DM name="WarnDisconnTime" val="0"/>
<DM name="MaxMRU" val="1492"/>
<DM name="MTU" val="1492"/>
<DM name="EchoTime" val="30"/>
<DM name="EchoRetry" val="20"/>
<DM name="PPPoEACName" val=""/>
<DM name="PPPoEServiceName" val=""/>
<DM name="EnableProxy" val="0"/>
<DM name="MaxUser" val="4"/>
<DM name="EnablePassThrough" val="0"/>
<DM name="PassThroughViewName" val=""/>
<DM name="ValidWANRx" val="0"/>
<DM name="ValidLANTx" val="1"/>
<DM name="HostTrigger" val="1"/>
<DM name="TtyDialNum" val=""/>
<DM name="TtyAPN" val=""/>
<DM name="TtyPDPType" val="0"/>
</Row>stb...
azóta viszont nem hiába szedem le megint nem tudom megnyitni ugyan azzal a módszerrel.... de még meg van a régi -
ebertek
csendes tag
A letölthető config.bin-ben sok ZLIB-bel tömörített adat van egymás után, ki kell őket bontani, majd össze kell őket fűzni, s akkor meglesz az .xml.
Találtam egy Python scriptet, ami megcsinálja mindezt:
import zlib
magic_numbers = ['\x78\xDA']
filename = 'config.bin'
infile = open(filename, 'r')
data = infile.read()
pos = 0
found = False
while pos < len(data):
window = data[pos:pos+2]
for marker in magic_numbers:
if window == marker:
found = True
start = pos
print "Start of zlib %s" % pos
rest_of_data = data[start:]
decomp_obj = zlib.decompressobj()
uncompressed_msg = decomp_obj.decompress(rest_of_data)
print "Content: %s" % uncompressed_msg
break
if pos == len(data):
break
pos += 1
if found:
header = data[:start]
footer = decomp_obj.unused_data
if not found:
print "Sorry, no zlib found."El kell menteni, aztán ha pl. a VoIP jelszavadra van szükség, akkor:
$ python csoda.py | grep AuthPassword -
ebertek
csendes tag
válasz
szemmelver #238 üzenetére
Mivel sikerült megnyitni a config.bin?
Nem enged be telneten ez a csoda ZTE, de valahogy ki szeretném deríteni a VoIP jelszavam.
-
WHooPeR2
csendes tag
hali az lenne a kérdésem hogy a routerrel oldottam meg azt hogy a gépemen levő filmeket a telómról tudjam nézni, viszont nem nagyok akarja a HD -s filmeket szaggatás nélkül lejátszani... ez függ attól hogy milyen netem? vagy a net sebességét át lehet e hidalni? esetleg ha egy külső winyót rákötnék a routerre az segítene?
-
chakon
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. Szóval nekem Invitel-es internetem van. Ugyebár az hagyományos utp kábeles. Van nálam egy ZTE ZXV10 H201L. Ez ugyebár telefon kábeles dolog. Na szóval én szeretném ezt a routert az én netemre rákötni úgy , hogy működjön a wifi is rajta. Azt már sikerült megoldanom , hogy a net dugóját bedugtam az 1-s aljzatba a gépemet a 2-esbe és a gépen volt net de a wifi valamiért nem akar összejönni. Ha valaki tudna nekem erre megoldást azt nagyon megköszönném. Már sok mindent ki próbáltam rajta de nem nagyon akar össze jönni. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
lazlogogola
tag
Sziasztok!
Két dologban kérnék segítséget:
1. Hogyan lehet torrentezésre használni?
2. A rácsatolt USB meghajtót,hogyan tudom távolról elérni?Ha tud vki segíteni kérem tegye meg!
Köszönöm!
-
XplodR
csendes tag
válasz
szemmelver #285 üzenetére
Van ennél egyszerűbb, de kevésbé biztonságos megoldás:
Kapcsold be az UPnP-t.
Üdv! -
XplodR
csendes tag
Sziasztok! Van ugye ez a zte router. Egyszer gondoltam beállítok rajta pár dolgot, ugye ilyenkor elment a net. Nem gond, reset to default, pppoe username, pw, enable wlan. Előtte két fal után állandóan dobta a telefonom a jelet, most meg csak annyira stabil, hogy a hirosimai atom se zavarja meg. Most akkor mi történt?
-
hiper
tag
válasz
bbTamas77 #283 üzenetére
A port nyitáshoz egy kis kiegészítés.
Ha megcsináltad a port nyitást a fenti hozzászólásban szereplő link alapján, majd teszteled, hogy pl a lan-ban lévő NAS-t vagy web szervered eléred, ha külső címedre és a beállított portra nyitsz ftp vagy web kapcsolatot, de a LAN-ból akkor nem lesz elérhető (Kapcsolódás sikertelen) !!!!!!!!!!!!
De ha külső port checker oldallal megnézed a portot akkor az nyitva lesz.Gondoltam jelzem a magasságos T-nek,:
- itt valami nem jó.
- Hát ezt csak helyszínen lehet orvosolni és ha valóban a router bugos akkor cserélik, de ha nem akkor az egyszeri kiszállási díjért itt helyben ki leszek szolgálva. Ez 8200Ft.ügyes!
Persze amikor nemrég telepítették és nem tudtam a DSL-em jelszavát, akkor távolról simán bekonfigolták!Mondtam hogy ez amúgy elég hulladék módon konfigolható router (vagy csak ennyit engednek a mezei felhasználónévvel), és nem sokkal többért normális routert is kapok...ne fáradjon a kolléga!
Szóval minden működik, de nem lehet tesztelni a LAN-ból. Ezt korábban pittbaba
fejtette meg, de mivel még most is sokan beleütköznek gondoltam leírom.
Az ok amúgy az, hogy a NAT loopback nincs bekapcsolva, ezt valószínű Administrator joggal be lehetne kapcsolni, de nem tudom.
De azért igazán lehetne annyira kedves a T, hogy ez az infó a szolgáltatási szerződésbe beleférhetett volna!
Na és ott a dyndns, hát ez röhej kedves T!
-
bbTamas77
aktív tag
Helló!
Van egy ZTE ZXV10 H201L típusú modemem.
Hogy lehet benne portot nyitni? -
törölt tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen ZTE router-em. T-Home-os! Olyan érzésem van, hogy ez jóval gyorsabb és többet tud, mint ahogy azt nekem ideadta a szolgáltató. Lehet vele kezdeni valamit? Keresgéltem hivatalos firmware-ek után, de semmit sem találtam. Még a hivatalos ZTE oldalon sem találtam meg ezt a típust.
Egész pontosan ezt: ZTE ZXV10 H201l
Tud valaki segíteni?
Köszi
-
shiftac
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezen a routeren hogy kell portot nyitni? Mert az utorrent nem nagyon akar seedelni és mindig sárga felkiáltó jelet jelez.
A router menüjén belül már eljutottam a Port Forwarding részhez, de fogalmam sincs, hogy itt mit kell beállítani. Valaki segítség? -
flesh
tag
A routert Network > Lan > IP Adress 192.168.1.1 ről
állítsátok át 192.168.0.1 -re és nem fog ütközni,
elérhető lesz mind a két eszköz. -
gbr88
csendes tag
Ez a felállás:
Bejövő vonal -> ZTE DSL port
ZTE LAN1 port -> Router Internet port
Router LAN portok -> PC-kRouter a 192.168.1.1-en elérhető, a ZTE a 192.168.1.254-en nem (egyébként router nélkül ezen érhető el)
ZTE-ben DHCP kikapcs, routerben bekapcs, és a router DHCP-je 192.168.1.100-tól oszt ki címeket. Ez utóbbi lehet a gond? -
gbr88
csendes tag
Sziasztok!
Én a napokban kaptam meg ezt a "router"-t, lecserélendő a régi modemet. Beállítottam, hogy csak modemként funkcionáljon, wifi, dhcp -> disable, pppoe pipa, csak a saját routerem van rádugva, ott minden beállítást változatlanul hagytam, megy is minden szépen (wifis eszközök, telefon, net), az egyetlen gondom, hogy ebben a felállásban nem érem el sehogy sem a config oldalát a zte készüléknek (192.168.1.254-en). VAlami ötlet, hogy ez miért lehet? Köszi előre is!
(Természetesen amikor a fentieket beállítottam, akkor az asztali gép közvetlenul a zte-be volt bedugva, így elértem a beállításait, csak miután amár az asztali gép is a routerbe van bedugva áll fenn a probléma)
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
A héten kaptam én is egy ilyen ZTE routert... Az előző (szintén szolgáltatói Pirelli-vel) simán ment minden, ezzel egyelőre csak a bajom van.
A legnagyobb, hogy belső hálózatról sem megy az FTP. Na ehhez ki, mit szól? Van valami ötletetek?
Nagyon egyszerű a feladat. Van egy androidos eszköz amire FTP-n keresztül szoktam fájlokat dobálni a gépemről. Eddig szépen ment minden, de mióta a ZTE van egyszerűen nem csatlakozik.Az FTP server a telefonon fut, ahhoz kapcsolódnék a gépről.
Mit kell engedélyezni a routeren, hogy ez sikerüljön? Valami ötlet?
Előre is köszi!
-
hamster13
csendes tag
Sziasztok!
Én is kaptam egy ilyen csodaketyerét és azt szeretném megtudni ha valaki esetleg tudja hogy hogyan tudnám a sebességet korlátozni márha lehet lan illetve wlan esetében is!
És ha lehet akkor valaki elmagyarázná nekem hogy hogyan tudnám ezt véghez vinni?
-
eclipse92
tag
Pár év után megint ezzel a csodával lettem megáldva
(anno én nyitottam a topicot miatta)
Szerencsére most egész jól működik. stabil . bár a netem sebessége mostanában elég ingadozó. 20Mbites netből hoz 13-14 et.. de azt elég stabilan.
TCom18 as verziójú szoftver van rajta jelenleg.
nem tudja valaki hogy lehet-e valamit okosítani rajta? mert úgy tudom valami Linuxos kütyü ez lényegében..
-
balintdavid
tag
Hopp, sikerült egy whitespacet rakni a linkbe, és szerkeszteni már nem engedi
Jav.:
http://pastebin.com/nFkt5t4X -
balintdavid
tag
Üdv!
Tegnapelőtt cseréltek le nálam egy iszonyatosan sípoló Pirelli routert a címben szereplő ZTE routerre.
A probléma az, hogy a wifi negyed óránként szakad vele, amikor DHCP új IP-t oszt (lásd log), kapcsolat újraépítése meg kb 10 perc, szóval nem túl kellemes.Annak ellenére, hogy a LAN->DHCP server menüpont alatt 86400 sec-en van a lease time.
Ez ellen mit tudok csinálni? -
ha3fis
tag
válasz
Bálnaborjú #264 üzenetére
Szerintem csak újraindítással:
Administration -> System Management -> Reboot -
gpsbabel
újonc
Egy kis segítséget kérek, mert nem boldogulok ezzel a készülékkel, gugli meg nem volt barát. Rádugtam egy pendrive-ot a készülékre, az fel is ismerte. Na de hogyan tovább? Hogyan tudom a számítógépről elérni az adatokat?
-
kulcsari
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdés! Találtam egy leírást a neten hogyan kell beállítani ezen a routeren az usb használatot nyomtató megosztásra! egy baj van csak! Nem nyomtat
segítsetek mi lehet a gond?
-
akarnokd
csendes tag
Nekünk is ilyet hozott a t-zuska. Sajnos nem sikerült összelőni a korábbi routerrel (ami lehet, hogy a ds-link miatt van), de önmagában jól megy a 8MBites vonalon. Két kérdésem van:
- 30MBites csomaghoz küldték, de a router max 952/24124 kbps-ír ki, vagyis lényegében nem fogja tudni kihasználni a teljes 30MBitet?
- Meghagytam a korábbi modem splitterét és úgy kötöttem be (a lakás kábelkialakítása miatt); amivel működik. Mivel maga is tudna splittelni, ezért kérdés, hogy emiatt fogja-e tudni a 30Bit közeli sebességet, vagy mindenképpen a saját splitterét kell használnom?Köszönöm.
-
bbTamas77
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem is egy ilyen 'csoda' Digitális elosztóm, és sehogy se tudok vezetékkel csatlakoztatni internetre.
Megadom a felhasználónevet, jelszót, és semmi nem jön be az internet.WAN-->Username Password, rész kitöltve a megfelelő adatokkal.
Viszont nekem ott valamiért nincs "Connection name" rész?
Viszont amikor átdugom a régi modemre(másik típus) és azzal csatlakoznék az internetre, akkor kiírja a windows, hogy IP ütközés van.
Előre, és köszönöm a segítséget.
-
Ailton
tag
nekem továbbra sem működik, de akkor már biztosan bennem van a hiba...
-
hzcs
senior tag
Nem megy el a telefon!
Én úgy csináltam, hogy lereseteltem először az egészet, mert nem tudtam belépni. Aztán beléptem, és láttam, hogy a nethet valami cpe-s @telekom.hu van írva, azt hagytam, és a pppoe passthroughot bepipáltam. Így van telefon is és másik routeren keresztül megy a net. -
hzcs
senior tag
-
Ailton
tag
Én ugyanezzel a szarral vagyok megáldva, nekem is az a problémám, mint sokaknak, szeretnék mögé kapcsolni egy routert, olvastam az összes megoldást itt a topicban, de amikor én bekapcsolom a PPPoE passtrought-t, akkor a telefonomat kinyírja, internet az van a másik router segítségével. Valakinek valami ötlete?
-
nezo11
csendes tag
Sziasztok,
Egy NAS310 hálózati meghatót próbálok elérhetővé tenni az interneten, de nem sikerül.
Beállítottam Port Forwarding-ot (NAS IP címét beállítottam, többi beállítást hagytam alapon).
Létrehoztam egy application-t itt: Port Forwarding ( Application List ). Itt az alábbi beállításokat használtam: WAN Connection: Internet; LAN Host IP Address: NAS fix IP címe.
Valami ötlet? -
tommjee
senior tag
Feltettem az eszközt OpenWRTWiki-re.Amit eddig elértem ezzel a csodával azt feltettem oda sok sikert!
-
Krystal_s
addikt
Qos beállítással kapcsolatban szeretnék kérdezni hátha valaki...
Ebben a routerben a Wifi beállításnál van egy olyan funkció, hogy Qos Type, ahol választani lehet : WMM, SSID, Disable.
Tudom mit jelent külön-külön a Qos (quality of service, sebesség priorítás), WMM (Wi-Fi Multimedia) és SSID (hálózati azonosító)...
Annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyenkor most pontosan mit jelent, ha én SSID-re állítom, vagy ha WMM-re? Nem értem, hogy jön ide a qos részhez a SSID hálózati azonosító...
Egyik gépemen, akkor stabil a Wifi, ha WMM-re állítom, de a másikon SSID-re állítva stabil. -
flash-
veterán
olyan kérdésem lenne hogy ez az eszközzel ki lehet használni 20 megabites internetet?
(t-home adsl) -
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #238 üzenetére
Ez is mire jó?
-
chipi89
tag
válasz
szemmelver #233 üzenetére
Nem sokat, elvileg a kimentet bináris fájl karakter rendszere LMZA val van tömörítve, de nem akarja enkodolni nekem. Az lmza inkább tömörítő program, mint szöveges karaktert titkosítana.
-
chipi89
tag
válasz
szemmelver #235 üzenetére
Nem lehet, h. egy bizonyos MAC cím alól engedne be?
Nem tudok okosabbat találni rá.
Úgy hallom, hogy miután frissültek a kütyük a Jtag port totál halott lett? -
szemmelver
aktív tag
Elvileg nem változott az Admin felhasználónév + jelszó, csak akkor azt nem értem miért nem enged be?
-
tonyrulez
őstag
ERRE valaki valamit?
-
diksu
csendes tag
Szia, sziasztok...
Én pár napja kezdtem el szívni ugyanezzel a problémával. Volt egy D-Link DSL360-as modemem (nem DSL2+, így most nemtom kihajtani vele a 20 megát) és egy Linksys WRT54GL routerem Tomato firmwarrel. Megkaptam a ZTE csodamókust, a fent említett sávszél miatt sajna használnom kell. Gondoltam, jön a jó világ, router+modem kombó. De nem. A problémát tonjoe vázolta. Pár napos kínlódás után (NAT, portfw. és tsai) az alábbira jutottam:
ZTE routeren minden kikapcs (DHCP, WLAN...), ADSL felhasználónév és jelszó egy "kamu" páros. Authentication failure, de kit érdekel.
Régi, de bevált routeren PPPoE vissza, felhasználónév/jelszó beír. a ZTE ettől kezdve csak egy buta modem, a Linksys Routerem intézi a többit, mint korábban. a ping és a bandwith is javult.
-
chipi89
tag
válasz
szemmelver #229 üzenetére
Így van. Csak a konfigra vagyok kíváncsi ha a fontosabb "előfizetői adatok" -k kivétele után feltöltöm akkor elvileg csak azt írja felül ami a konfigba található.
Ezt még le kell tesztelnem. -
chipi89
tag
Sziasztok!
Látom a T csodabogár V1.0.01.TcomT18 verz. szoftvert adott ki.
Itt sajnos a Jtag portot is letiltotta.
Admin jelszó teljesen megváltozott, de hasonló karakterszámú lehet mint elődje.
De ha a régi verzióból csinálsz egy BackUp -t és erre feltöltöd a beállításokat akkor a jtag portot nyitja és az admin jelszóval is be tudsz lépni.Nekem a T nem tudja frissíteni az eszközt, mert admin jelszót direkt megváltoztattam, hogy nekem ne nyúlkáljon bele.
Megprábálok egy xml -t készíteni ami alap konfigot fog tartalmazni, mert minden mentet konfig a felhasználó adatait is tartalmazza.
OpenWrt támogatás éppen lenne rá, ha a proci is elfogadná és nem hullana szét az firmware.
Volt lehetőségem egy ilyet átkonfigurálni. De viszont, Ip telefon rész totál nem üzemkész.
Erre nincs támogatás.Ami meg az eszközön futó fw van az az eredeti kiadott fw. Csak egy kis módosítást végzett a T rá. Ezek egyedi készülékek, ami a T nek lett gyártva.
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #225 üzenetére
valóban
na akkor elbabrálhattam volna napokat a beállítással, ha az utorrent tesztjét nézem....
Kösz a segítséget! -
válasz
cbrfireblade #224 üzenetére
Elvileg, ha leállítod az utorrentet, és úgy teszteled, akkor zártnak kell jeleznie!
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #223 üzenetére
csak az utorrent használja akkor.... de gondolom igen
-
válasz
cbrfireblade #222 üzenetére
Akkor az nyitott is! Sosem írta még zárt portra, hogy nyitott!
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #221 üzenetére
igen, azt írja hogy nyitott.... pont ezzel néztem én is korábban
-
válasz
cbrfireblade #220 üzenetére
Az utorrent port tesztje szar! E-szerint nyitott?
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
cbrfireblade #219 üzenetére
vagyis nem értem, mert ránéztem, hogy nyitva van-e a megadott port és elvileg igen, de ha az utorrentben lévő tesztet lefuttatom, akkor azt írja, hogy nincs nyitva
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Eddig [EZ] alapján meg tudtam csinálni az uTorrentnek a port nyitást, de most valahogy nem jön össze.....a 2. lépésnél beírom az adatokat, rányomok az ADD-ra, de utána elvileg kellene lenni egy SUBMIT gomnbak is (régebben volt) de most nem látom sehol.... lehet emiatt nem jön össze a port nyitás?
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
A DHCP binding tulajdonképpen mit is jelent?
És (MAC-címre szűrve) adatforgalmat hol tudom megnézni? Sehol sem találom, korábbi öreg TP Link routerem ezt simán tudta. -
adriano18
tag
Hellosztok!
Nekem is a torrent letöltéssel van a problémám, Port meglett nyitva, el is indul a letöltés és tölt is rendesen, de ekkor a böngészöben az internet elmegy.... (nem azért mert lefoglalja a teljes sávszélességet mert lelett korlátozva a letöltés és úgy is) Ha meg a torrent klienset kikapcsolom akkor meg újra van internet a böngészőben. Mi lehet a probléma? -
tonjoe
csendes tag
Sziasztok!
Olyanban kérem a segítségeteket, hogy adott egy ZTE ZXV10 H201L rooter T-Home, ez kapcsolódik a netre, ehhez csatlakozik a régi Tp-Link WR842nd rooterem, DHCP kikapcsolva amin openwrt fut. Sajnos mióta T-Home van, tehát bekerült a ZTE rooter is, a torrent kliensem nem megy az openwrt alatt. Se letöltés se feltöltés. Tudna segíteni nekem valaki abban, hogy hogyan tudnám beállítani, hogy az openwrt alól menjen a torrent le és feltöltés a rooterhez kapcsolt winyóval? Előre is köszi!
-
chungee
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ. Értettem.
-
Jacta
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gond, hogy tegnap nem volt internet egész nap. Mondom felhívom már, hogy mi a tökömet tart ennyi ideig a karbantartás. Mondták, hogy hálózati hiba. Jó azért én is megnézem hátha tehetek valamit. Ráraktam a ZTE cuccost egy kb. 5 percig működött minden flottul utána fogta magát és elment minden. A ZTE még a géppel se tud kapcsolatot létrehozni. Bekapcsoláskor villog a LANx, de utána semmi. (Csak jó lenne ha működne legalább lenne telefon.) Szerintetek mi lehet a gond? Végleg behalt a gateway? Amúgy végül egy ADSL2+-os (D-Link 360R) modemmel lett jó a net az eddigi sima ADSL modemet feváltva. (D-Link 360T). A szerelők azt mondták, hogy átterhelés volt és ezért nem volt jó a net, érdekes.
-
szatocs
őstag
Sziasztok!
Kb 3 héttel ezelőtt hoztak hozzánk egy ilyen csodát, és abba a problémába ütköztem, hogy nem tudok vele torrentezni és netezni egyszerre. [link] Ez alapján indultam el, utorrentet használok és oda is beírtam egy 29061-es portot, de nem oldotta meg a problémát. Nyilván lyukra futottam az ügyfélszolgálat felhívásával is. Hogyan tudnám megoldani, hogy minden a régi legyen, amikor itt volt egy modem, és rákötöttem a routerem, és minden ment, ahogy kellett, most meg nyomorult az egész.
-
toydog55555
csendes tag
Nemrég elkezdett ez a sz@r már netet se osztani, háromszori resetelés és adatok beírása után már hajlandó volt menni nagy nehezen. 2 napig jó, aztán elszáll "Authentication faliure"-el vagy "Isp timeout"-al. A PPPOE módba lévő router ekkor is fel bír rajta keresztül lépni, csak nincs voip. Megnéztem a tetejét és már sárgul a saját hőjétől
.
Mivel lehetne ezt a szemetet kiváltani? -
_Norbi_
aktív tag
kidobtam szemétbe ezt routert és vettem pirelli drg routert most azon netezek nem szakad meg net telefon nincs mitöl lehet ?? , mondjuk zaj is nagyon nagy !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged