Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Már írta valaki itt nem olyan régen, hogy igen.
Szerk.: Ez is az szerintem... Erről volt szó.
-
-
krystman
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Én a Ru Uninstallert tudom ajánlani neked. Én nekem is volt fent Go Louncher, meg mindenféle cucc alá, és nagyon szépen ki tudtam pucolni, minden egyes részét a Go-nak. Sőt még a biztonsági mentéseket is megtalálja apk fájl alapján, és ki lehet gyomlálni minden piszkot.
-
Danex
addikt
válasz
callvote
üzenetére
onnan gondolom, hogy menüben/alap esetben nem úgy merül mint játék közben... tehát a gép átvált 2D mode-ba, és az előbb linkelt képeken látszik, hogy csak a 3D score értéke növekedett meg... innen gondolom
Norbeee01
nem a program hibája... legalábbis nem így
, egyszerűen a géped nem birja a 960Mhz-et...egy számítógép tuningolásánál se azt nevezzük stabil órajelnek, hogy az asztalon/internetezés közben nem fagy ki, hanem ha meg van dolgoztatva akkor se hibázzon
(pc tuningnál akár 1napon át is szokták mondani fusson a terhelés mert lehet 23órán át hibátlan majd 24. órában kifagy
) -
Frozzy
őstag
válasz
callvote
üzenetére
ezt nem hiszem el
ezt a fantázia dús nevet vajon ki / kik találják ki ?
szerintem szánalmas az új "név" már most sírom vissza az "Android Market" kifejezést
ja és még magyarul sem tud a nagy kereső óriás online áruháza.. de azért az új név már megvan.. :S de végülis kínaiul meg japánul már tud 
-
lorant921119
csendes tag
válasz
callvote
üzenetére
Egyszerübb lenne ha valaki adna egy felhasználonevet meg egy jelszot és akkor magamnak is csinálok egy olyan fiokot!!!csakhát szerintem olyan emberek már nem léteznek!!!Valaki nem tudna nekem létrehozni egy fiokot!!!Nagyon megköszöném deh amugy is már sokat segitetetek!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
http://androidcommander.com/
Android Commander - Az Android svájcibicskája(#11712) aldebaran
A WayteQ xTAB-100 custom romot is én csináltam, mi a probléma a WiFi-vel?

SkaTe_v2-re nézz rá, ha SkaTe-ről van szó.
-
Badboys
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Lesz androidra mivel már van is csak még nem elérhető az OM partnerek számára.Azt írták március közepére várható a végleges verzió pont itt a Prohardveres tesztelők próbálták nem akarok hülyeséget írni,de azt hiszem Wayteq készüléken mivel a PNA k áttérnek az android használatára a wince helyett mert bővebb szolgáltatást nyújtanak.Nos valószínűleg nem holnap történik az átállás hanem fokozatosan.Ez a teszt talán 2 hete jelent meg itt az oldalon.Hivatalosan a PDA ra biztosan nem lesz,de mint tudjuk nincs lehetetlen megoldják.
-
bagyusz
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Kár, hogy csak 640x480 képeket lehet csinálni.
A régi win 6 Htc Charmer Touch mobilomnál volt olyan progi amivel 1.3M kamerával 1.3M videókat lehetett készíteni (videókat alapértelmezetten 240x320 készítette 30FPS-el) 10FPS-el, tuningolt procival meg akár 15-18FPS-re is felment.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
használj SkaTe V2 ROM-ot
ott klappol minden

de ha jól emlékszem IA3 alatt van egy olyan beállítás, hogy megválaszthatod a telepítés helyét (sd, automatikus, belső )
nálam IA3 alatt rendesen bepakolta az ext3 pedig automatikusra állítottamu.i: Nem mindent pakol ext3 csak bizonyos %-ot. Tehát ne várd, hogy minden ott legyen

-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
Valami gebac lehet ott a kártyán.
próbálj ki valamit oks ?Az SD- kártyád tedd a telefonodba ( ha ott van akkor tárgytalan )
Kösd össze a gépeddel kábellel USB módban
indítsd el az Easeust
Ha nincs gond a kártyával akkor az easeusnak látni kell mind a kettőt az Ext3 és a FAT32 is.
Amennyiben nem látja akkor ott létre tudod hozni
ugyan az a formula ( de ezt Te is tudod ) elöbb FAT 32 elsődlegesnek , majd az ext 3 szintén elsődlegesnek -
bubus66
nagyúr
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
(#11299) callvote
szerintem tedd a telefonba, ha látni fogja az easus a telefonban akkor a kártya olvasód hisztizik, ha nem akkor az easus (
akkor leszeded és újra teszed )1x nekem is volt hasonló, de amikor a kártyát bele tettem a telefonba és USB -n néztem , formáztam utána minden rendesen működött
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
Ha a win látja, esetleg próbáld meg ott formázd le, és aztán nézz rá az alkalmazással.
Vagy ha jól rémlik Sajátgép-jobb klikk-Kezelés fül alatt nézz rá.
(#11297) Regiee
Netet is adtál a készüléknek?
(#11296) mrskatejoe
Ha valaki figyelmes, és tanulékony (ráadásul érdekli is a téma) sok dolog ráragadhat akár itt is (persze ehhez meg az kell hogy folyamatosan kövesse a topicot)
-
Vukmir
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
A sima Defy 1ghz on megy minden costum ROM-on azt írják, csak gyárilag volt korlátozva.
Amúgy Londonból hozatom és 40-50 közt jön ki az átszámítás után. Skate is onnan lett volna ha nem láttam volna 35 ért ha-n.
Am azt írják Defy fórumba hogy sok ROM van rá. Vagyis van jópár -
Joshi
titán
válasz
callvote
üzenetére
"a színezés nem tudom mit takar és miért is kell színezni pdf fájlokat,de olvasásra tökéletesen jó mindkettő,lapozható,zoomolható..."
Az alábbi képeken látszik a különbség éjszakai mód és egy tetszőleges háttér tapéta között. A betűszín is változtatható kinek mi jön be. De próbáld ki a Cool Reader-t és egyből rájössz hogy mit nevezünk e-book olvasó proginak és mik azok a progik amik csak megnyitni tudják az adott fájlt.

Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED TV topic
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

letöltöttem és nem az

)

azt látom, hogy valami van az ext3-on