Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• callvote

senior tag

válasz bubus66 #12269 üzenetére

nem vitázok ez az egyik a másik meg nem én tudom jobban hanem pl külföldi és belföldi szaklapok stbstb,és olyan rendezvények ahol versenyeztetik akár 24 orán át folyamatosan a virusirtókat hogy melyik véd ki több támadást,melyik a legjobb..és nyilván ilyen tesztek eredmények,és dijak fényében azért mindenkinek látható hogy melyik a jó és melyik nem...
    és az hogy te ezt támadásnak személyes sértésnek veszed az a te bajod..pont az ilyen megnyilvánulások miatt van a vita mint amiket épp teszel,mert ha valaki valamit netán jobban tud vagy többet olvasott valamiröl és nem ért veled egyet akkor neked az már támadás..hát vedd akkor annak és használd az avastot föleg ha még pénzt is kiadtál érte...
    te vagy aki őt leszolta a nod miatt holott klasszisokkal jobb mint az avast,én azt mondtam hogy az nem jó és érdekes módon nekem esel..tehát te lefikázhatod az övét,de ha más megmondja neked hogy a tied rosszabb akkor az neked sértés..érdekes nem?:)
    és ha nem kértél kommentet,akkor te se írj ennyi :)
    nyugodtan nézz körül a neten bármelyik oldalon...és majd magad is rájössz hogy az avast sehol nincs...:)
    felölem duzzoghatsz is de a tény akkor is az hogy feleslegesen estél nekem..joéjt:)

Új hozzászólás Aktív témák