Hirdetés
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #12269 üzenetére
nem vitázok ez az egyik a másik meg nem én tudom jobban hanem pl külföldi és belföldi szaklapok stbstb,és olyan rendezvények ahol versenyeztetik akár 24 orán át folyamatosan a virusirtókat hogy melyik véd ki több támadást,melyik a legjobb..és nyilván ilyen tesztek eredmények,és dijak fényében azért mindenkinek látható hogy melyik a jó és melyik nem...
és az hogy te ezt támadásnak személyes sértésnek veszed az a te bajod..pont az ilyen megnyilvánulások miatt van a vita mint amiket épp teszel,mert ha valaki valamit netán jobban tud vagy többet olvasott valamiröl és nem ért veled egyet akkor neked az már támadás..hát vedd akkor annak és használd az avastot föleg ha még pénzt is kiadtál érte...
te vagy aki őt leszolta a nod miatt holott klasszisokkal jobb mint az avast,én azt mondtam hogy az nem jó és érdekes módon nekem esel..tehát te lefikázhatod az övét,de ha más megmondja neked hogy a tied rosszabb akkor az neked sértés..érdekes nem?
és ha nem kértél kommentet,akkor te se írj ennyi
nyugodtan nézz körül a neten bármelyik oldalon...és majd magad is rájössz hogy az avast sehol nincs...
felölem duzzoghatsz is de a tény akkor is az hogy feleslegesen estél nekem..joéjt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512GB
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest