- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #9839 üzenetére
Indiant
Na tessék előléptél
már ez is baj
No a poént félre téve tényleg kíváncsi voltam a Te véleményedre is, és köszi az információt.
Azért teszem mind ezt mert"De ez szerintem csak használat során derül ki, azaz kipróbáláskor."
nem szeretnék olyan dologba belefutni, hogy megveszek egy sd kártyát és nem jó , vagy nem szereti a Skate.
u.i.: volt ugye itt olyan fórumtárs akinek méretben 32 GB-s volt a kártyája és mégsem látta a telefon ( persze, nem árulta el vagy én nem figyeltem, hogy bolti számlás kártyáról volt szó vagy "fűalatt vett " dologról .
szóval Köszi
A másik amiért véleményt kértem azt azért tettem mert ugye szakai fórumról van szó amihez inkább jobban illik egy butának tartott vagy vélt kérdés mint a veszekedés és szájkarate
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest