- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #2022 üzenetére
Akkor jó, mert nekem ez még újdonság. Észrevenni valami különbséget a 10.2-höz vagy 10.3-hoz képest?
(#2023) Zsolt_72
Nem tudom lesz-e abból a 2.0-ból valami, azt írja a készítő, hogy eladja a Skate-jét. Szóval tényleg elég szarul állunk Rom fronton.Egyébként válaszolt Elitemóvil a swap-os kérdésemre, csak sajnos nem sokat értek belőle. Ránézne valaki, aki jártos ebben a swap, ram, ext, app2sd témában? Meg legfőképpen azt az Aututun-t nem tudom mi, nem hiszem, hogy elírás. Ha lehet angolra fordítsátok ne magyarra, mert úgy szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest