Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Takilandbau

csendes tag

válasz #40993792 #11123 üzenetére

(#11123) Zsolt_72:
    A tapasztaltatok szerint meglepi a kívülállókat a Skate-tel készített képek minősége...
    Hát engem nem nyűgözött le a kép minősége...nekem a skate előtt egy SE Satio-m volt ami 12,1MP és xenon vakus, nah az csúcs képet készített. :) Kicsit lehet arra akarom hogy húzzon, de tudom az ára mind a kettőnek különböző, főleg mikor vettem a satio-t.
    (#11121) kelzsoca:
    Még az elején, ezt tudtam lőni a Skate-el...
    Igen, ezt a linket már megnéztem, és meglepően jó képet sikerült csinálnod! :)
    Nekem valahogy főleg ha nincsen megfelelő fény nagyon "torz" homályos képet csinál.

Nekem nem tudom miért, de ugyan azok a beállítások vannak mint a linken leírtakban, és fele ilyen jó képet csinál, sőt mint korábban írtam színekben és talán élleségben jobb képet csinál a gyári camera.apk mint a Camera 360...

De ma csinálok mind a három programmal, gyári, camera 360, camera zoom fx el, és felrakom és kíváncsi vagyok mit mondok rá!

(#11126) Indiant:
    Mint az már korábban kiderült (számomra) abszolút felesleges húzni a procit...
    Csatlakozom, mert szinte nem érezhető a gyorsulás és én 787Mhz-en használom és még a játékok is mennek fainul...jó nem játszok ilyen GTA meg társaival, de a Dead Space az AKADÁS nélkül ment, smatassV2 vel és 787Mhz! A 245Mhz-t nem érdemes levinni 122Mhz (szerintem) mert nem lessz hosszabb az aksi idő, de viszont az ébredés nehezebb. De van hogy 480Mhz is használom, ott pl a böngészés már akad...de 787Mhz-n nekem tökéletesen megfelel.
    Egyébként mindenkinek szép szombat reggelt!!

Új hozzászólás Aktív témák