Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
#40993792 #11123 üzenetére
(#11123) Zsolt_72:
A tapasztaltatok szerint meglepi a kívülállókat a Skate-tel készített képek minősége...
Hát engem nem nyűgözött le a kép minősége...nekem a skate előtt egy SE Satio-m volt ami 12,1MP és xenon vakus, nah az csúcs képet készített.Kicsit lehet arra akarom hogy húzzon, de tudom az ára mind a kettőnek különböző, főleg mikor vettem a satio-t.
(#11121) kelzsoca:
Még az elején, ezt tudtam lőni a Skate-el...
Igen, ezt a linket már megnéztem, és meglepően jó képet sikerült csinálnod!
Nekem valahogy főleg ha nincsen megfelelő fény nagyon "torz" homályos képet csinál.Nekem nem tudom miért, de ugyan azok a beállítások vannak mint a linken leírtakban, és fele ilyen jó képet csinál, sőt mint korábban írtam színekben és talán élleségben jobb képet csinál a gyári camera.apk mint a Camera 360...
De ma csinálok mind a három programmal, gyári, camera 360, camera zoom fx el, és felrakom és kíváncsi vagyok mit mondok rá!
(#11126) Indiant:
Mint az már korábban kiderült (számomra) abszolút felesleges húzni a procit...
Csatlakozom, mert szinte nem érezhető a gyorsulás és én 787Mhz-en használom és még a játékok is mennek fainul...jó nem játszok ilyen GTA meg társaival, de a Dead Space az AKADÁS nélkül ment, smatassV2 vel és 787Mhz! A 245Mhz-t nem érdemes levinni 122Mhz (szerintem) mert nem lessz hosszabb az aksi idő, de viszont az ébredés nehezebb. De van hogy 480Mhz is használom, ott pl a böngészés már akad...de 787Mhz-n nekem tökéletesen megfelel.
Egyébként mindenkinek szép szombat reggelt!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Proxmox VE
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest