Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#40981) Keeperv85


Keeperv85
nagyúr

Kedves ZTE Blade tulajdonosok!

Figyeljetek, mert van egy kis gond!

Sokan közületek használtak, használni kívánnak a közeljövőben módosított partíciós elrendezést a készülékben. Ameddig komolyabb bevizsgálások nem történtek, ezzel nem volt probléma, most azonban, hogy a T-Mobile, mint utolsó szolgáltató is talált magának szervizpartnert (E-Care Solutions) érthető okokból a készülékek bevizsgálásra kerülnek.

A módosított exe állományok felülírják a készülék belső verziószámát a folyamat során. Ez a folyamat a jelenlegi szoftveres hátterünk mellett NEM fordítható vissza!

A svéd/módosított telepítők - beleértve ebbe a MoDaCo fórumáról származó verziókat is - után a hivatalos frissítőcsomagok nem működnek többé, így a készülék a szoftveres bevizsgálás folyamatán egyből fennakad. Egyszerűen kiolvassák belőle az utolsó szoftver verziószámát, ami sikeresen lefutott, ezzel elveszíti a garanciális mivoltát.

Ennek fényében kérek/kérünk mindenkit arra, hogy a közeljövőben tartózkodjatok az ilyen megoldásoktól, illetve csak a garanciavesztés tudatban álljatok neki!

A következmény:

Természetesen a fent leírtak, csak a módosított firmware esetén érvényesek, melyet csak az exe-s flashelő programok hajtanak végre, a ROM csere, illetve a ROM frissítés továbbra sem von maga után garanciális problémákat, mert annak következményei nyom nélkül törölhetőek!

A szolgáltatók által kiadott frissítő exe csomagok is rendben vannak, tehát azok felrakása egy módosítatlan készülékre nem okoz problémát!

Dióhéjben: Azon felhasználó, aki a belső partíciók átrendezése miatt, nem gyári firmware-t tett a készülékére, jelen pillanatban nem rendelkezik érvényesíthető garanciával!

Sajnos a módosított svéd exe megjelenésekor még nem volt hazai szolgáltató gen2-es exe frissítő csomag, így a jelen állapot nem volt megjósolható!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.