- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Aktív témák
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Ne haragudjatok ,de nincs időm végigolvasni a fórumot de lenne egy kérdésem! Kb 2 hónapos a Blade-m eddig tökéletesen elégedett voltam vele ,de ma elkezdett a hangszórója (amibe hallom a másik felet) élesebb lenni meg recsegni.Mit tegyek? Orvosolható ez a probléma? Mert hát nagyon zavaró . Előre is nagyon köszönöm a válaszokat !!!!!!
-
rytsye
csendes tag
Sajnos nincs időm végigböngészni az egész fórumot, de nagyon fontos lenne!!!!!! :-(. Navigációban segítség ???? Honnan ?Milyet? ÖRÖK HÁLA !!!!
-
rytsye
csendes tag
?
-
rytsye
csendes tag
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Lenne pár kérdésem,amiben talán tudtok segíteni.
Hogyan tudnám megoldani a telefonon ,hogy hangosabbak legyenek a azok a filmek amiket nézek rajt?MoboPlay-errel játszom le őket avit simán viszi csak kicsi a hang maxon is.Tudtok esetleg valami másik programot ,vagy mit tegyek? A zene része már szépen megoldódott PowerAMP-al,de ezzel nem tok mit kezdeni.
A másik, az "én megyek :-) " nevű programot honnan tudnám leszedni.már egy helyről sikerült tökéletesen fut is csak a képernyő nagyon kicsi részén fut így meg használhatatlan. Válaszokat előre is köszönöm!!! -
rytsye
csendes tag
Valaki segítség az előző kérdésemre ??????
-
rytsye
csendes tag
Köszönöm a segítséget ! Lenne még valami! Hogyan tudok avi-bol olyan mp-4 filmet convertálni(milyen progival) ,hogy a telefon egész képernyőjén fusson a film vagy azt be lehet valahol állítani? Mit kell csinálnom? Még egyszer köszönöm !
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Sajnos nincs nagyon időm utána olvasgatni azért tennék fel itt pár kérdést.
Hogyan tudom elővarázsolni a telefonban az üzenetekben a piszkozatokat? Hogy tudom felmásolni a telefonra a neveket a sim-ről? IGO-t honnan tudok rá szerezni amihez nem kell folyamatos net? Hogyan tudom telepíteni a telóra,leírja valaki nekem részletesen mintha egy ovodásnak kellene elmagyarázni?:-) Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest