- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
lumber_hw #11588 üzenetére
T-mobile honlapon a my t-mobile menüpont alatt regisztráld be az adott telefonszámodat, 1 perces művelet. Utána ezt a netstartot ki tudod azonnali hatállyal iktatni az internetcsomagos fülnél. Az összes dominokártyánál aktív ez a netstart alapjáraton, így ha van a ismerősi körben még dominos, ott is nyomjátok ki ezt a csomagot. Ha kell a net akkor lehet venni pl. 500 megás csomagot 2000ft-ért. Ha erre kerülne sor az abból hátralévő mennyiséget is lehet követni ezen a regisztrált oldalon.
Új kártyánál előbb küldj egy sms-t, vagy hívj fel valakit (a 1777 vagy *102# ingyenes, én mindkettőt tárcsáztam és engedte a regiszrációt) hogy a telefonszám aktiválódjon a rendszerükben, csak utána lehet regisztrálni és módosítani a hozzá tartozó netstart förmedvényt! Én azt csináltam hogy kivettem az új simet és beraktam egy régi net nélküli készülékbe, így nem buktam 1ft-ot se. Már első bekapcsolásnál szívja egy androidos cucc a pénzt amennyire én tudom, ezért kerültem meg így. Nem mint ha nagy pénz lett volna, de az elv a fontos
-
bartiiiiiii
csendes tag
válasz
lumber_hw #11565 üzenetére
+1
Ellenben én találtam olyan szintű megoldást, hogy ilyenkor home gomb. majd a főképernyőn, hosszan home, ekkor bejön a multitask menü(?) itt angry birds kiválaszt. ekkor visszakerülsz a játékba, ellenben bejön a menü, itt meg vissza tudsz lépni a listához és esetleg újrakezdeni az adott pályát, vagy kill nélkül kilépni
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest