- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ichi22
csendes tag
válasz
agressor12 #4218 üzenetére
Hello!
Az én jószágom meghalt úgy egy fél óra használat után. Azaz az "activity launcher is not responding". Tehát nem tudok semmit elindítani és a beállításokhoz sem férek hozzá.
A telefon halott. Ráakadtam egy külföldi oldalon is erre a visszaállítási módra és a clockworkmod-ot sikerült is felraknom. Az itt (és ott) található rom azonban nem megy fel vele. A telepítes mindig elszáll egy hibával (egyszer az mtd nem támogatása volt a hibaüzenet, egyszer pedig valamelyik wifi util linkelése).
A legtöbb, amit elértem, hogy a fastboot-al felraktam a boot.img, flash.img-t (a recovery-t egyenlőre még nem, mert nem adtam fel a clockworkmod-ot).
Egyszer kipróbáltam felrakni a dump-ból a system.img-t is, mert hát abban van a nem működő launcher2.apk, de az helyhiányra hivatkozva nem ment fel.
Mit tudok még csinálni? A jószág ugyan még csak a harmadik napját tölti nálam, de szerettem volna még a hétvégén kipróbálni.Kösz előre is a segítséget!
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest