Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Na egy próba, hátha valaki hallja, amit írok (
)
Szóval régóta gondolkozom, hogy jó lenne zongorázni. Klasszikus darabokat, nem mindenféle effekteset
Ehhez gondolom első sorban jó lenne egy zongora. Igen ám, de az nagy és nehéz (nekem meg perpill nagyon fáj a derekam..), meg amúgy se tudnám hova tenni. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy meg kéne keresni ezt a topicot, és olvasni
Eljutottam oda, hogy elektromos zongora vs szintetizátor. Árban ahogy néztem, legalább 5-10x a szorzó a kettő között, szóval.. Szóval kezdő vagyok, és nincs ennyire sok pénzem a témára
Viszont a kettő közötti különbséget is értem.
Tehát ha veszek egy (használt) szintetizátort, amit talán lehet már kapni 20-30 körül értelmesebbet, akkor az első lépésnek jó lenne nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest