Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi1980
csendes tag
limitált kiadású,,I" jelzéssel ellátott (1973-as) zippom áruba bocsátom. ajánlatokat és érdeklődni priviben, képet mailra dobok. A gyújtó gyönyörű állapotban van.
-
lowband
csendes tag
válasz
oroszbence
üzenetére
Nem tudom mennyire lehet valós.
Lehet beviszem valami valami becsüshöz, vagy nem tudom csak megtudják mondani, mi, merre, hány méter. 
-
lowband
csendes tag
válasz
oroszbence
üzenetére
Persze: Zippo Kicsit karcos a felülete. :/
Az alját nem tudtam normálisan lefotózni, sokadjára, de A XI a gyártási dátuma. -
lowband
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem túl aktív a téma,de azért remélem tud valaki választ adni. Lenne egy januári, 1995-ös "Drink Carbonated" Coca Colas Zippom, mostanság ezek mennyiért mennek?
-
moha21
veterán
Nekem van és szeretem is, de nem tudom mit rhatnék róla :-)
-
randras
veterán
Hát ez nem jött be, lehet hogy nem véletlenül zárták anno.

-
randras
veterán
Jóestét srácok,
kis moderátori segítséggel sikerült újranyitni a topikot. Várunk tehát minden Zippo használót/gyűjtőt/jövőbeni tulajdonost a topikba.
Tervezek összeszedni néhány fontos/hasznos infót első hsz gyanánt, hogy legyen valahonnan elindulni, ha valakinek kell valami.

Remélem lesz keletje a topiknak, nekem rendesen az életem részéve vált a saját Zippo-m, szóval ha más is így van ezzel, biztos lesz miről írogatnunk!

-
sbazsi
veterán
A honlap nem jön be!
-
joe69
senior tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
ahha, szoval nem lentrol kell...

-
Thulcandra
senior tag
Ja. Nem is biztos hogy egészet cserélned kell, nézd meg mennyi van benne. Fogóval meghúzod, levágod. Ha meg egészet cseréled akkor fogóval kihúzod, másikat meg behúzod tűvel.
-
joe69
senior tag
a jenkik egyik legnagyobb talalmanya a zippo ongyujto, szamtalan filmben feltunt mar, talan megerdemel egy topikot

en most tervezem egy masodiknak a beszerzeset, de meg nem tudtam donteni, annyi szepet lattam a katalogusban...
egy kerdesem is volna: a kanocot hogy kell kicserelni? ki kell huzni?
magyar zippo honlap: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)