- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi1980
csendes tag
limitált kiadású,,I" jelzéssel ellátott (1973-as) zippom áruba bocsátom. ajánlatokat és érdeklődni priviben, képet mailra dobok. A gyújtó gyönyörű állapotban van.
-
lowband
csendes tag
válasz
oroszbence
üzenetére
Nem tudom mennyire lehet valós.
Lehet beviszem valami valami becsüshöz, vagy nem tudom csak megtudják mondani, mi, merre, hány méter. 
-
lowband
csendes tag
válasz
oroszbence
üzenetére
Persze: Zippo Kicsit karcos a felülete. :/
Az alját nem tudtam normálisan lefotózni, sokadjára, de A XI a gyártási dátuma. -
lowband
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem túl aktív a téma,de azért remélem tud valaki választ adni. Lenne egy januári, 1995-ös "Drink Carbonated" Coca Colas Zippom, mostanság ezek mennyiért mennek?
-
moha21
veterán
Nekem van és szeretem is, de nem tudom mit rhatnék róla :-)
-
randras
veterán
Hát ez nem jött be, lehet hogy nem véletlenül zárták anno.

-
randras
veterán
Jóestét srácok,
kis moderátori segítséggel sikerült újranyitni a topikot. Várunk tehát minden Zippo használót/gyűjtőt/jövőbeni tulajdonost a topikba.
Tervezek összeszedni néhány fontos/hasznos infót első hsz gyanánt, hogy legyen valahonnan elindulni, ha valakinek kell valami.

Remélem lesz keletje a topiknak, nekem rendesen az életem részéve vált a saját Zippo-m, szóval ha más is így van ezzel, biztos lesz miről írogatnunk!

-
sbazsi
veterán
A honlap nem jön be!
-
joe69
senior tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
ahha, szoval nem lentrol kell...

-
Thulcandra
senior tag
Ja. Nem is biztos hogy egészet cserélned kell, nézd meg mennyi van benne. Fogóval meghúzod, levágod. Ha meg egészet cseréled akkor fogóval kihúzod, másikat meg behúzod tűvel.
-
joe69
senior tag
a jenkik egyik legnagyobb talalmanya a zippo ongyujto, szamtalan filmben feltunt mar, talan megerdemel egy topikot

en most tervezem egy masodiknak a beszerzeset, de meg nem tudtam donteni, annyi szepet lattam a katalogusban...
egy kerdesem is volna: a kanocot hogy kell kicserelni? ki kell huzni?
magyar zippo honlap: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 ARMOR OC 6GB Garanciával!
- Szép Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 4000 8GB FHD
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)