Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaJman
csendes tag
válasz Chris Kiki #730 üzenetére
Köszönöm a valaszod, ez eddig nekem nem jo hir, mert megis hardverhiba gondolatat veti fel...
VaJman -
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #740 üzenetére
Köszi a választ, majd meglesem!
Mindenkihez: Melyik médialejátszót használjátok és miért? A Zidoo-t vagy a Kodit?
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #781 üzenetére
Akkor kör kérdés:
Zene lejátszásra ki mit használ. Van 1-2 .mka kiterjesztésű "lemezem" jó lenne ha azt vinné. A ZDMC viszi, viszont nem tudja trackekre szétbontani.
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #783 üzenetére
Kodi ismeri, csak nem lehet vele a "trackek" között léptetni. Pi3 alatt is ment a Kodival.
-
Bugatti63
csendes tag
válasz Chris Kiki #799 üzenetére
Így is csináltam, tévén megjelenik a zidoo felirat a lejátszón meg HE 110 és így marad.
-
tomp
félisten
válasz Chris Kiki #799 üzenetére
Ahogyan olvasom ez az 1.4.4 nem lett valami acélos frissítés. Több nagy hiba van a rendszerben.
Pl. 3.0-s usb a 2.0-s sebességén megy, sőt a rádugott eszköz 2.0-nak látja a 3.0-s portot. Ezen kívül dlna lejátszás teljesen használhatatlan lett. Másodpercenként váltogatja a portot a routeren emiatt az átvitel megáll.
Van akinél megszűnt a hdr jel adása.
Én visszaraktam az 1.3 bétát. Kevesebb abban a hiba. -
Bugatti63
csendes tag
válasz Chris Kiki #804 üzenetére
Köszi ! Elolvastam és sikerült felrakni a v1.2.12 fw. A v1.4.4 fw nagyon gázos volt. Megnéztem egy filmet és utána nem reagált a távirányítóra. Megértem kilépni a lejátszó programból. A v1.2.12 f w-vel nincs ilyen gond.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #808 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Nálam csak akkor dermedt meg a táv amikor sürgetve gyorsan kapcsolgattam vissza fele és lefagyott a ZDMC és kilépett hiba jelzéssel.
Ami nálam is előjött, az a könyvjelzők használatának rapszodikus működése. - mint írtam fentebb valami kódolási móka lehet a ludas mert, Pl Leszedtem a JóbanRosszbant ott megtartja, de Pl a Timeless-nél már másnapra elfelejti. Ki érti eztBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
válasz Chris Kiki #808 üzenetére
3.0-s usb ha már van akkor menjen is. Igaz folyamatosan a 2.0-s portban van a külső ssd. Tény, bőven elég.
Te nem használod a dlna-t. Nem mondtam, hogy használd. De más tulaj még használja. Akár több ezren is. SMB megosztás csak akkor megy ha a pc közvetlen usb portján lóg a vinyó. Ha már usb 3.0-s hubon van, smb-n keresztül nem lehet hozzáférni. Azokhoz a vinyókhoz dlna-n keresztül tudok csak kapcsolódni. Felraktam a BubbleUPnP appot. Az betölti a gépen lévő Plex médiatárat. Kiválasztom a filmet és indul a gyári lejátszóval. Nem renderel semmit. A Plex csak listázza nálam. Ha pc-n megnézem a plexet akkor mutatja, hogy "közvetlen lejátszás". Azaz szimpla fájlküldés. Közvetlenül a gépen lévő mkv-t viszi az X8. Összes hangsávval és felirattal együtt. Mediaplayer igen. Dlna protokollon keresztül való lejátszás az is Mediaplayer funkció.
A könyvjelző mód az amit elsőként kapcsolok ki ha újratelepítem a szoftvert a boxon. -
tomp
félisten
válasz Chris Kiki #811 üzenetére
Semmi bonyolult nincs benne. Ha pc-n a sajár usb-be dugom a vinyót azt elérem smb-n. De van rajta kívül még 3 másik vinyó ami hubon lóg. Ahhoz dlna mód kell. BD iso-m nincs. Feleslegesnek tartom. Át dobom mkv-ba a filmet vagy kiveszem az m2ts fájlt és megy. Iso fájlt egyszer játszottam le. Akkor átdobtam a boxra kötött ssd-re. Max dts-t hallgatok. Ennyit tud a hangrendszer.
Nem tudom miért zavar. De tényleg. Zavar.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Chris Kiki #813 üzenetére
Mivel laptop ezáltal a több vinyó helyzetet így lehet megoldani. BubbleUPnP appot 2éve használom. Boxra is felraktam. Semmi bonyolult nincs benne.
Nálam ami bonyolult az a zdmc. SMB megosztást nem látja miközben a gyári media center látja. Plex listát játja csak de ott meg nincs borítókép.
Töröltem is a fenébe. Felesleges szemét. -
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #879 üzenetére
Hol jön? Nem látom.
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #887 üzenetére
Ha már elérhető a changelog, akkor ez az új FW is elérhető lehetne már.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #887 üzenetére
Köszönöm legalább innen tudok infókat szerezni mert nyista angol csak a gugli.
Várjuk a frissítést.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #890 üzenetére
Akkor legyen így!
-
Balu115
csendes tag
válasz Chris Kiki #1329 üzenetére
Köszönöm keresésed. Megtaláltam, árba viszont ez is a 40 környéke és ha szerencsém lenne ebay-en akkor 33ból megúsznám, ha meg ugye áfa akkor 42. És sajnos ez lutri így😕
Jeni nevű felhasználó árul elméletileg újat 37-ért, de a hirdetésben van egy "jegelve" logó. De azért írtam neki üzenetet🙂
[ Szerkesztve ]
-
Balu115
csendes tag
válasz Chris Kiki #1332 üzenetére
Hát sejtettem, de most sajnos 149 dollár. Ezért néztem ebay-en mert ott 33ezer ingyen postával, de ha meg ugye rájön az áfa? Akkor 42, de az lehet hogy átjön áfa nélkül? Vagy az összeg miatt mindenképp ráteszik?
-
nyakec
tag
válasz Chris Kiki #1341 üzenetére
Már letoltheto a ZDMC-Kodi 18.0.1 Leia lehet tesztelni..[link]
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
-
bigacsiga962
tag
válasz Chris Kiki #1361 üzenetére
Köszi te mit javasolsz?
-
bigacsiga962
tag
válasz Chris Kiki #1364 üzenetére
H6 Pro szerinted nem lehet jobb választás?
-
Szoke1982
senior tag
válasz Chris Kiki #1399 üzenetére
Èn sok olvasgatás útán, ezért vettem inkább egy neo u1 -et.
-
ripo05
tag
válasz Chris Kiki #1410 üzenetére
Állóképnél és videónál is előjön. Vannak az X9S-en tesztképek és a téli tájnál az égen is látszódik.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #2540 üzenetére
Szerintem készül a mozi szoba mert a Teufelek túl hangosak volta a nappaliban.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #2542 üzenetére
Teufel hangrendszerek.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zarew
senior tag
válasz Chris Kiki #2914 üzenetére
-
Ráti
tag
válasz Chris Kiki #2993 üzenetére
Köszönöm!
Este megpróbálom. -
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #3743 üzenetére
Kihagyattam.
-
djnice
veterán
válasz Chris Kiki #3767 üzenetére
-
djnice
veterán
válasz Chris Kiki #3769 üzenetére
Elvileg igen, de én még nem teszteltem mert nincs S912-es cuccom, úgyhogy megerősíteni nem tudom.
-
s7evcsenko
addikt
válasz Chris Kiki #6456 üzenetére
Mondjuk olcsóbb, mint az erősítőt.
Bár ha az egy ezer éves darab, akkor lehet mégis inkább azt kellene..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
TIT
veterán
válasz Chris Kiki #6463 üzenetére
Nekem is,igaz az 17 éves.
Még nekem is megvan az 1200es Amigám -
TIT
veterán
válasz Chris Kiki #6467 üzenetére
Hát sajna nem,az baj,hogy szinkronnal nézem,az meg ha 10 hd hangú van,elég szégyen,de régen is ez volt,csak akkor a dts hiányzott.
Szegény Amigónak még optikai se kell -
modflow
veterán
válasz Chris Kiki #6484 üzenetére
Az erősítő panelja azt kiírja, hogy Atmos. De!
Az erősítő menüje, infója sokkal részletesebb...
Na itt szerinted mit hall az ember??? 😂🤣😂
[ Szerkesztve ]
-
curmpli
tag
válasz Chris Kiki #8477 üzenetére
Hdmi csatlakozós üvegszálas optikai kábel. A hagyományos Hdmi kábel a nagyobb 10-20 m távolságra, csak magas gyártási minőség mellett képes nagy sávszélen megbízható adatot továbbítani. Az optikai technológia előnye a nagy távolságokra történő alacsony veszteségű jeltovábbítás. Olcsóbb jóval, 15m 41EUR volt!
-
Dale Cooper
csendes tag
válasz Chris Kiki #8937 üzenetére
Én is majdnem elolvastam, de pár sor után feladtam, inkább a szememet választom
I never think of the future - it comes soon enough.
-
djnice
veterán
válasz Chris Kiki #9475 üzenetére
Oké, mindenki írjon privátot aki szeretne és meglátom hányan leszünk. Fontos, hogy ez a 210$ a beszerzési ár, tehát ez nem üzleti célú ajánlat, 2-3 hét a szállítás (rossz esetben több is lehet, a COVID miatt ingadozhat).
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #10045 üzenetére
Én ezt telepítettem reklám mentes 4K, stb Smart YouTube TV
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Chris Kiki #10206 üzenetére
De ezt szeretném szerkeszteni hogy valós adat legyen ott.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #10211 üzenetére
Van ez így, de a lényeg azért meg van.
Szikrabohóc - Azért jól tapasztaltam ki, hogy indítás után kiolvassa a videóból az adatokat. Ott is ezt írják.[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz Chris Kiki #10507 üzenetére
Nálam (X9S) müködik. Távirányítón Menů- Blu-rady menu- Chapter
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #10507 üzenetére
Megy az. Én Z9S-sel szenvedtem, mire rájöttem. Vagy a chapterekból az 1-től, vagy csak a lemez menüjéből indítsd el!
Csak a filmet HT-ból indítsd, és a BD pöttyre lépve nyisd meg a BD menüt! És onnan indítsd el![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest