Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Bár nem olvastam miket írtak péntektől de általában ezek a beállítási "problémák" nem Zidoo hibái. Mire gondolsz amúgy?
Hiszen minden topic azért van hogy az emberek megbeszéljék a tapasztalatokat ami elsősorban tanács kérés, probléma megoldás. Bármilyen random módon kiválasztott háztartási/szórakoztatási eszköz topicot ha megnyitsz ugyan ez van.
Mivel zidoo az egyik ajánlott MP manapság, értelemszerűen többen jönnek ide a topicba pláne ha ez az első MP ük-. Másrészről ha valamit nem talál nem ért a delikvens az nem a gép hibája, harmadrészről nagyon elkényelmesedtek az emberek (fiatalok) manapság és kb azért is beírnak hogy megkérdezzék "milyen elem kell a távirányítóba?", ahelyett hogy megnéznék tisztelet a kivételnek.
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Beni2360
Topikgazda
30 alatt vettem meg az X9S-t. - Ha lehet kérni ilyenkor a megvételi linket csatolni a hsz-hez, hogy mi is értesüljünk esetleges jobb beszerzésről.
Pótólnád? köszi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Sly189
senior tag
Az elég jó, nekem 112 EUR volt szállítással együtt. DE stockból. (Geekbuying.com)
Én a gyári távirányítót rendeltem hozzá, V6 Air Mouse muszáj a bluetooth os távirányító, mert szerintem mint sokaknak, el lesz dugva valahova a ketyere, és az IR távirányító halott volna (persze aki vez.nélk. egérrel próbálja annak rendben
(nekem se akart elfogadni egy rohadt kupont se, pedig szenvedtem párral. inkább kínai raktárra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Az lehet, amikor én vettem akkor pont az IT stockos volt 136 EUR vagy USD nem tudom már.
Mindegy, nekem ennyiért is megérte.V6 - hát már úton van, gondolom 5-10 nap alatt beér az országba, aztán meg még a jómagyarposta eltököl rajta. (érdekes hogy rendeltem korábban két telefon tokot, viszonylag nagyobb értékben (5USD felett ) és kértem regisztrált levélként a feladást. (AirMail) Az elsőt felhozták aláírtam, másodikat csak berakták a postaládába...Yeah.
-
Beni2360
Topikgazda
De azért két helyre elég az örömből.
Olaszból jött így nem volt extra költség - ezt tudjuk mivel ők is az EU-hoz tartoznak.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Szia!
Nincs fent a boxodon a ZDMC? Mert az van a KODI helyett erre a gépre optimalizálva.
Innen letöltheted.
Melyik fw van fent a gépen? A legfrisebb
A firmware-ről.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
-
Beni2360
Topikgazda
Mint ahogy - Chris Kiki - írta és még ki is lehet kapcsolni 0-ra.. A Quick setings-nél keresd.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
1.5.0 fw mehet rá, és zdmc legújabb változata a www.zidoo.tv oldaról minden ott van,meg a fórumon.
Olvass3148 hsz[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Hát az bizony nagyon régi fw. Biztos elírtad 1.4.12 az.
Töltsd le minimum a 2.0.5 és frissítsd a gépet. Nekem is az x10-n az van fent jól muzsikál.
Nem írod mivel csatlakozol a hálózatra?
A 12 méteres a kábeled és mennek a filmek akkor ez nem lehet gond. Talán a sávszélesség kevés a 110" képhez. Gondolom a TV-nél ez nem gond gondolom.
Ui: ég jó, hogy a másik topikban részletesen írtad a felszerelésedet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Hát itt: (#3688) Ráti egy szó sem volt böngészőről.
Nem is sejtettem, hogy nem app-ból nézed. Nekem mindkét boxon alapból fent volt a YT app.
Azért a jövőben ha lehet pontosabb infokat osszál meg.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Na de ott minden appból áll. A böngésző is egy app. A lejátszó is egy app, és folytathatnám.
-
nagyúr
Chrome alól SEMMILYEN videó megosztó oldal NEM megy teljes képernyővel nem csak a YT, bármilyen videót ha megnyitsz benne és kiteszed teljes képernyőre 2-3.sec és kilép
YT -re pedig használd amit már számtalanszor belinkeltem Smart YouTube TV appot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest