Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Szevasztok!
Egy napot végigolvastam a témában. Egy ASROCK Q1900-ITX NAS-t szeretnék kiváltani. Egy winyón menne nonstop a megosztás,távolról elérhetően , képek videók és torrent is. Az x9s,( külső winyó csatlakoztatás ) illetve x10 között ( belső winyóhely ) vacillálok. Az egész cserének az lenne az elsődleges célja,hogy a 4k-s filmeket is tudjak nézni . Eddig ez nem működött még 3.0 ás USB- SSD ről sem , némelyik film szaggat. VLC-vel nézve.Kérdéseim: Ezekkel a kütyükkel menne a 4k-s mozizás különféle .mkv fájlokkal? Milyen lényegi különbség van a két lejátszó között,az erősebb wifi,és a belső winyóhelyen kívül. Wifit amúgy sem használok. Csak torrentre és filmnézésre kéne. Megéri-e a 20000 ft ártöbblet a nagyobbért?[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2664 üzenetére
Ja azt mondták az a legjobb. A tv-re mit rakjak szerinted? Próbáltam mást is, de nem túl nagy a választék a Philips tévémhez.
Egyébként itt vettem....vállalva a kockázatot.
De miért e-sata? az x9 en SATA3 van.[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
Az X9S - ből fejhallgatóra lehet valahogy sokcsatornás hangot varázsolni.?
-
zarew
senior tag
Köszi! Tehát az x9 optical kimenetén jön az 5.1 .( 7.1 nincs ) és már csak olyan fülest kell találni,amit ebbe be lehet dugni.. De hát a linkelt füles kissé drága nekem...
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
Nagy dilemmában vagyok. Rendeltem egy x9s t Kínából : útban.. , meg vettem hozzá gyorsban egy 4TB külső kis winyót. Közben egy x10 et Olaszo.ból vettem,mert türelmetlen vagyok. 2 nap alatt itt volt! Na most bedugjam a winyót az usb be és bepakoljam a hasába, vagy boltoljam egy 3,5 hdd re a külsőt? Vagy várjam meg az x9 et és adjam el a 10 et ? Pff .
Más: Hogyan tudnám megoldani, hogy egy bizonyos oldalról 4k t. úgy tudjak könyvjelzőkhöz adni,hogy a x10 re menjen a cucc közvetlenül?
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2885 üzenetére
Én speciel,pont egy épített NAS t váltanék ki, mert csak filmeket nézek. Utána rögtön törlöm. Csak a 4K filmek miatt kellett a Zidoo. De igaz ez a nasról is lejátssza a filmet!
Pedig még volt egy olyan gondolatom,hogy kiszedem a winyót a házból de akkor ez nem jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2887 üzenetére
Beraktam egy egyterásat. Olvastam itt, én is úgy jártam.Eltünt formázás után a hdd. Na gépben exfat ra formáztam,majd vissza a x10 be. Most látja, de nem bírom rávenni,hogy oda toltse a torrentet. A ttorrenttel próbálkozom. De pl nem tudom,hogyan kell töltés közben megállítani ,szüneteltetni. Az rrs feed működött szépen. Tudom más is így járt,de a megoldást már nem találtam,pedig majd kifolyt a szemem.
-
zarew
senior tag
Sikerült többé kevésbé belakni az x10 et. Meglett a belerakott HDD a ttorrent program megyeget. A TV távot rátanítottam a zidooéra. De nem látom a HDD-t az asztaliról, valamint a letöltések folyton lelassulnak,megállnak. A nettel nincs baj,mert az oklát feltettem,és a sebesség megvan.Az RRS FEED eket is sikerült beállítani. Namost a beépített Samba server, és transmisson dolgok kínaiul vannak nekem,pedig úgy érzem ez kellene nekem, hogy NAS ként használjam ezt a kis ékszerdobozt.
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2895 üzenetére
Király vagy! Már egyszer mindent felkapcsoltam amikor a beépített torrentet próbáltam. De utána kikapcsoltam. Most megint minden on és jessz látja a hálózat!
A torrentet úgy oldottam meg, hogy a ttorrentet raktam fel. Beállításoknál van olyan,hogy webes felület. Az ottani ip címmel be tudsz lépni a hálózatról. itt tudod megállítani,törölni a torrentet. A hozzáadást úgy oldottam meg, hogy az RRS csatornáknál beírtam a torrent oldalon készített könyvjelzőt. Innentől ha az oldalon kijelölöm a torrentet letöltésre az ide erre a kliensre tölti le. Csak sajnos némelyik leáll és azt írja ütemezett letöltés. Újra elindítom,de újra leáll. Na ezt nem tudom mitől van.
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2900 üzenetére
1-Android beáll. - továbbiak - OpenWrt settings - advanced settings - bejelentkezés. - Nas Services, legalul.
2-playről telepítettem a ttorrent programot. Ott beállítottam az rrs feed et , mint már írtam, és a próbából berakott egy terás hdd re szedi szépen az uhd filmeket.
Ja nekem is van egy épített nasom, ( az adataimná l) pont azt váltanám ki x10, x9 - el.Minek kettő,ha egy elég?
TIT nekem valahogy sikerült betallóznom a hdd-t nem irkáltam semmit. Valami androidos fájleszerkezetből túrtam ki a vinyót. Csupa nagybetű meg szám volt a neve ez /storage/7A86-BE64 hogy honnan a toszból nevezte el a beledugott hdd-t lövésem sincs.
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2902 üzenetére
Ja van mit bóklászni. A funkciók 90 % áról azt sem tudom mi. Én mindenhová azt írtam root. Továbbengedett. Na de mire minden funkciót kiguglizom....
Másfajta launchert lehet rá rakni? Mint a telefonokra. Pl nagyon tetszene,ha a kezdőoldalon a legutóbb letöltött 5 film borítója feszítene. -
zarew
senior tag
válasz Chris Kiki #2914 üzenetére
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2917 üzenetére
Úgy emlékszem,hogy a futó,előtérben lévő program menüjét nyitja meg. De ha hazaérek pontosítom.
De nem értem, ilyened van ? Próbáld ki.Valamit biztos csinálEzt találtam,micsoda egybeesés! Ehhez legalább adnak valamilyen leírást.
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
válasz Beni2360 #2920 üzenetére
Igazad van, fogalmam sincs mi az a gomb. Rosszul emlékeztem. Én sem bírok vele állítani semmit. Talán ha fullban van egy br film annak a menüjét hozza elő. Majd kipróbálom,csak mostanában nem sokat vagyok otthon.
Jelenleg szeretném egy médiaprogram alatt látni a nas és a belső hdd filmeit borítókkal tartalommal ahogy kell. Sajnos a meglévő player a sample-kat is betallózza,valamint a filmek nagy részének nem tud borítót stb. Próbáltam amiket írtál, az .nfo fáljba az átnevezés stb de nem sikerült.Tudom vannak direkt erre progik,majd nekifekszem.De igazából nem vagyok hajlandó ha letöltök 4-5 filmet utána percekig molyolni az átnevezésével.Ezért a borítók helyett nagyrészt csak keret van alul fut a fájl neve. A ZDMC ben pedig nem is tudtam semmit hozzáadni a médiatárhoz. Nem is értem,hogy lehetek ilyen béna. A nasra meg azt írja nincs hozzáférése, de azért egyesével ha betallózom a filmeket,lejátssza.De a végső cél a nas megszüntetése.
Az x9s még ki sem tudtam próbálni .
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
válasz szinimini #3465 üzenetére
Szia! Nekem ttorrent-tel működött. Pcn megformáztam a winyót.....és utána a torrent programban tallóztam be a letöltés helyét. Nem volt könnyű mert nem is tudtam az elérési utat és elég nehezen jegyezte meg. De 10 perc birkózás után sikerült. Ha a ttorrent kiírja a szabad helynek a vinyót nem csak a 9 valamennyi sajátot győztél!
2888, és utána írtam róla
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
Könyörgöm,nincs valami normális androidos torrent progi? A tTorrentttel kinlódom,de folytom megáll,nem kezdi letölteni,pedig az rrs-ben ott van, csak pc-ről lehet törölni. Több torrent progit próbáltam . Amúgy szuper ketyere csak ez a torrent szívás.Ezért nem tudom nyugdíjazni a szervergépemet.És az OpenWrt beállításoknál kihullik a maradék hajam!Basszus mért nem megy ezen egy vacak mikrotorrent.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Mivel ajánlottam neki,a barátom is vett egy x9s-t. Az összes beállítást átvettük,vettünk egy tuti HDR-t tudó 7000ft os kábelt,Frissitettünk firmwaret 2.0.34. De a 4k s filmek nem mennek az elején bevillan a 2160p 60Hz de a továbbiakban csak pixeltömeget látni. Próbáltunk más beállítást is .Egy új LG tv ami egyébként winyóról ugyan azt a filmet lejátsza. A sima HD tökéletes. Mi lehet a baj? -
zarew
senior tag
4848- asra valami ötlet? Itt van nálam mind a 2 lejátszó. De az egyik csak pixelesen játsza le a 4k s mkv-t. Lehet ilyen gyári hibás a készülék.? A beállításokat végignéztem, próbáltam. Melyik felel a 4k lejátszásért? Mitöl leghet rossz a kép. Nagyjából lehet látni mi történik, de nagyon rossz.
-
zarew
senior tag
Elárulja valaki,hogy a zidoon futó torrent programban pl. tTorrent. Flud, hogyan lehet az rrs címet törölni,illetve szerkeszteni? Nem bírok rájönni.
-
zarew
senior tag
Azért egy belebeszélős táv jól jönne. Valamire emlékeztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest