Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ne nyissunk mar minden konkret esetnek kulon topicot. Ird le ide az eseted [link], ugyanide mehetnek a velemenyek is.
Ezt termeszetesen zarom. -
Bikerman
aktív tag
Na hellósztok. Szükségesnek éreztem, hogy megnyissam ezt a topic-ot mert ma fura dolog történt velem
dajött hozzám egy csávó a metro-ban és azt kérdezte tőlem, hogy: Nem lenne kedvem Harry Potter reklámban szerepelni? Én azt mondtam, hogy nem erre azt mondja, hogy csak 10 perc ott hátul. Én mondom, hogy nem és elmegy. Azért ez már zaklatás sztem. 1., 10 perc alatt hogy forgat le egy reklámot? 2., Miért szeretném a Harry Potter-t? (Ez volt a mézesmadzag, de én nem vettem be).
Nagyjából ennyi lenne. Azért szerintem 10 perc alatt nem Harry Potter reklámot akart készíteni a metro aluljáróban.
Mondjuk egyik lány osztálytársammal az történt, hogy ment a buszon, azt egy csávó ott elkezdte nyalogatni, lány volt 12 éves.
ui.: csak elmondom én fiú 12 éves vagyok
Aktív témák
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dajött hozzám egy csávó a metro-ban és azt kérdezte tőlem, hogy: Nem lenne kedvem Harry Potter reklámban szerepelni? Én azt mondtam, hogy nem erre azt mondja, hogy csak 10 perc ott hátul. Én mondom, hogy nem és elmegy. Azért ez már zaklatás sztem. 1., 10 perc alatt hogy forgat le egy reklámot? 2., Miért szeretném a Harry Potter-t? (Ez volt a mézesmadzag, de én nem vettem be).