- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok,
van vkinek ehhez a lejatszohoz firmware? -
Tangerine
senior tag
Hol lehet még ilyet kapni? Most kellene mégegy. Vagy vegyek inkább 6700-ast?
Melyik jobb? -
Tangerine
senior tag
Anyám Yamadája simán viszi a mínuszos lemezeket. Sőt csak olyanra szoktam írni. Igaz, nem noname-re.
-
Tamás24
tag
Sziasztok! Most tervezzük egy haverral a vételét! Akkor 0412.... számra ügyelünk, és a minuszos lemezeket helyből kipróba, aztán megírjuk, hogy mire jutottunk!
-
almi
senior tag
Egy UP ot a playernek
-
Calogero
addikt
Nha annyit meg a TESCO-rol hogy az ujsagjukban talana a yamada egyik legsikeresebb lejatszojaval csalogatja a vasarlokat, amit mar nem is gyaratanak
Yamada 6600/6500 a jatekos neve es annak a fotoja is van az ujsagban. -
zolibp
csendes tag
Na, Tescos gyerek is azt mondta, hogy már egy csomót visszavittek, mert nem viszi a minuszos lemezeket, ezért húzták le.
Akkor ez kiesett, nincs kedvem 26-szor rohangálni, hogy jó-e vagy nem.
Mit ajánlotok helyette? Jó lenne, ha 15-ből kijönne.
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Na én is pont erre gondoltam. Ez pont olyan, mint mikor X boltban kiírják, hogy Y termékre csak két hét garanciát vállalunk. Ezzel egy két törvényt nem ismerő mazsolát lehet megetetni. A törvényt nem lehet önkényesen felülbírálni. El lehet térni a vásárló javára. Pl. adhat 2 év garit 1 helyett, de felet nem.
-
Draki
aktív tag
Ha tényleg ezért van áthúzva, akkor teljesen feleslegesen csinálják ugyanis garanciális szempontból nem az számít amit egy sajtpapíron írnak vagy áthúznak...
Ha a termék specifikációiban szerepel pl. a DVD+RW lemezek lejátszása és nem játsza le, akkor vissza kell venniük és pont (tökmindegy mi van áthúzva vagy mi nincs
). A te esetedben is vissza vették már vagy ötödször, ha jól értem...
[Szerkesztve] -
-
almi
senior tag
Hát szomorú vagyok!Vagy ennyire új még a dolog?
-
almi
senior tag
Calogero Figy!Erről nem tudsz semi info-t???? Philips HTS 3300
-
Calogero
addikt
Azert vannak a lehuzva a -r/rw, mer sok lejataszot vittek vissza hogy az ilyen lemezeket kozt nagyon valogat a lejatszo, es igy gondoltak egyet a tescoba egyszerubb lehuzni hogy nem tamogatja. Egy 100%asn jol mukodo lejatszo tamogatja az osszes formatumot.
Ha ilyet akarsz vinni akkor vigyel tesztlemezeket +r/rw -r/rw amin van mp3 sokfile sok konyvtar, irot DVD film, avik (divx3,4,5,xvid) (erosen ajanlott)
Most a 6 dik ilyen lejatszott gyuzom, az elozo 5 hibas volt. (Mar tescos fiu amikor meglatott mar hozta az ujabb lejatszot)
Na ez mar mindent megeszik, viszi filmeket is, csak csorog csattog a mechanikaja,de majd szetkapom es kap egy kis muszer olajat.
Vasarlaskor a gyari szamot is nezd Az elozo lejatszoim 03..... kezdetuek voltak, ez ami most ''mukodik'' 0412....koddal kezdodik.
[Szerkesztve] -
zolibp
csendes tag
Sziasztok!
A Yamada 6500x lejátsza a DVD-R, DVD-RW, VCD, SVCD formátumokat?
Mert tegnap venni akartam a TESCO-ban (14990Ft), de ezek a formátumok át voltak húzva a papíron. Azért csodálkoztam ezen, mert a neten lévő infók szerint mennek ezek a formátumok.
Megéri megvenni vagy tényleg vannak benne hibás darabok és csak vérnyomás emelésre jó? -
almi
senior tag
Egy Suli előtti UP !
-
almi
senior tag
Hát igen!Ez kellene nekem csak hogy nem tudom leszednimert 600mb/hó a netem.És ez kicsit sok lenne
Háát a Típusok sem rossz ötlet de végülis azok le vannak írva!Meg mostanság már szinte mindent bevesznek! -
Tangerine
senior tag
Itt a teszt CD, ha le akarod tölteni:
Bővebben: link -
Draki
aktív tag
Én speciel nem vittem. Nem is gondoltam mikor elindultam itthonról, hogy veszek egy ilyen kütyüt.
Családdal elmentem bevásárolni a Te*coba és megláttam ezt a játékost 14900Ft-ért. (Aznap délelőtt olvastam azt a cikket amit belinkeltem korábban, de csak kíváncsiságból olvasgattam nem terveztem a megvételét.) Mondanom sem kell nem tudtam ott hagyni, ha már így belebotlottam ebbe a jószágba... Gondoltam 14900-ért belevágok.
Ennyi a történet.
-
Draki
aktív tag
A széria szám amit ígértem: 0412007735
-
Draki
aktív tag
Eddig csak 2db írható CD-t és 1db újraírható CD-t próbáltam. Nem volt vele gondja. Részletes információt innen szerezhetsz a lejátszóról: Bővebben: link Ez egy elég alapos termék ismertető. Úgytűnik aki ezt írta az enyémnél komolyabb viszonyítási alappal rendelkezik.
Csak alátámasztani tudom amit a linkelt cikk szerzője írt.
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Szerintetek ha a boltba 6-7 CDvel megyek nem basznak ki??
-
Calogero
addikt
Ha nem kell az 5.1 akkor Philips DVP3010 (Nem soka talan itthon is lehet majd kapni)
Adatlap: Bővebben: link
Forum: Bővebben: link
Ha akkor lett volna ilyen amikor a 6700est vettem akkor most Philipsem lenne
Magasabb arkategoriaban
Philips DVP720SA : Bővebben: link
SiGMATek XM-400 Pro Bővebben: link -
Calogero
addikt
A lemez felimseres a feladata Az o gyengesege miatt lett vallogatos a meghajto
Hanyagul van beallitva, ezert olyan nagy a szoras jo es a rossz lejatszok kozott
Volt olyan akinek 3 hetig ment, utana kampecc....
Olvasd vegig ezt a topicot Bővebben: link -
Calogero
addikt
Teszt CD eredmeny: Bővebben: link
PackedBitsream teszt
Sample1_PackedBitsreamTest_BVOP2 = Rendben
Sample1_PackedBitsreamTest_NVOP_BVOP2 = Rendben
Sample2_PackedBitsreamTest_BVOP2 = Rendben
Sample2_PackedBitsreamTest_NVOP_BVOP2 = Egy picit szaggat
Sample3_PackedBitsreamTest_BVOP2 = Rendben
Sample3_PackedBitsreamTest_NVOP_BVOP2 = Rendben
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Akkor én úgytűnik a szerencsések közé tartozom ugyanis ma délelőtt beszereztem egy 6500X játékost és azt kell mondjam nagyon kellemesek az első benyomásaim. Nekem simán lejátszik írott CD-t, DVD-t még egy Princo-val is kipróbáltam és gond nélkül vitte azt is. Egyébként Verba, Ridisc, TDK, Fuji lemezeket próbáltam eddig és nem volt gond egyikkel sem. 4-5 órát még nem használtam egyhuzamban ezért a fagyást sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom. Összeségében nekem úgytűnik jó vásárt csináltam vele. Saját tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom, de ez persze csak 1 készülék a sok közül, lehet tényleg csak szerencsém volt. kopp... kopp
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Azok mar minosegi cuccok, csak a tudasuk kevesebb mint a 6500x-e.
Itt valogathacc: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Hmm!Hát mostmár egyáltalán nem tom, hogy milyet vegyek!
Még esetleg valami Fpilipsen gondolkozam mert mondták hogy jó márka de még azokat nem nagyon nézegettem! -
Calogero
addikt
Ezert irtam hogy zsakbamacska,mert ha sikerul kifogni egy jo darabot akkor nem lesz gondod.
Masik forumba volt aki 3at vitt vissza es a 4dik pedig jo lett..
Nekem is van itthon egy a 6700es mellett, de nem hasznalhato tul sok mindenre. Egyszeruen a irott (Traxdata/Ritek) dvd-ket nem szereti, elkezdi lejatszi es akad majd visszadob a fomenube. Nekem mar ez a 5dik csere gepem de most sem igazi, volt olyan amelyikbe nem volt csavar, veszem ki a dobozol es a teteje a kezembe maradt majdnem.
De meghagyom mert amennyit mar elbenzineztem miatta...
A gyari lemezt szepen viszi meg a Verbatim/Fuji dvd lemezeket.
6700es a folejatszo,a 6500x-et majd csak a DTS hangu koncert DVD-kre hasznalom
Jah es nem art neki ha chipre teszel hutobordat, 4-5 ora folyamatos mukodes utan fagyogat a lejatszo.
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Mondjuk nem is Princo meg hasonló fostalicska lemezekre írok.
-
Calogero
addikt
Bővebben: link
Tapasztalatok felemasok.
Zsakba macska az egesz..
Teljesen jo lejatszo lenne tudasban, ha hardware resze nem lenne egy fos.
Nagyon valogat lemez ugyben. -
almi
senior tag
UP pls gyertek és regéljetek
-
almi
senior tag
Up
-
Old Death
senior tag
ez nem uaz? Bővebben: link
a kód más és ezért kérdemoldy
-
almi
senior tag
A fent említatt lejátszóról lenne szó!
Akinek van ilyen légyszíves írja le a tapasztalatait stb.
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó