Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
Nála keresgélj, a tapasztalat szerint megbízható kereskedő.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Normális kártyát sem kapsz olcsóbban, 2-4 GB ott is noname, ha nincs olvasód, akkor az is költség, összességében több, mint egy 8-as / 16-os pendrive.
El kell fogadni, hogy a mai világban 8-16 GB már nem méret. Lehúzol steamen egy játékot pl és a 16-osra a fele sem fér el stb. stb. (Nekem egy 8-as Transcend van ott) -
Az is megy, de az olvasó ott is lehet probléma, meg kicsúszik stb, szerintem 1500Ft-ot megér a linkelt darab.
De lehet ez még jobb, ha USB 3.0-ás a port is (+200Ft)
Pont amini méret miatt akartam az "ingyen" kínait, de 1x indulást sem bírt ki...
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest