-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Ha drasztikus lesz a drágulás tuti ebayről fogok beszerezni
-
energyfan
csendes tag
tegnap és ma elb.sztam 8200Ft-ot energiaitalokra hogy betankoljak a drágulás előtt, vettem: 1 burnt, 1 bombát, 4 fél litres hellt, 10 red bullt, és 16 monstert
csak az a gáz hogy féltem hogy a 16 monster alatt szét szakad a szatyor, ezért úgy hoztam hogy az aljátol emeltem, és kb fél úton hazafelé kiesett felülről 2 monster és az egyik elrobbant
lett egy nagy lyuk az oldalán és mire lehajoltam hogy felvegyem, addig a fele a pofámba és a hajamba fröcskölt
mondjuk jól esett a 35 fok melegbe és a másik felét a lyukon kiszippantottam tehát felfrissített kívül is belül is,
így hát csak 15 monster maradt meg, úgyhogy azzal kell takarékoskodnom.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nézegettem a neten a monster cuccokat és olyan 36 féle Monster energy van a világon(lehet van több is,csak más alakkal)
-
Najz
tag
rockstarrol mindig a gta san andreas jut eszembe ott asszem a forma akivel mész rockstar energy drinket iszik de lehet csak én flasheltem be
-
-
Lop!N
tag
válasz
vwpolopg #5285 üzenetére
lehet most megyek , és levetem magam az emeletről... Most jött haza rokon Franciaországból Németországon , és Ausztrián át... és mindenre gondoltam (Hozott Monstert , meg elv Kék Burn-t ezeket holnap kapom meg , és majd dobok fel képet)
de erre nem , h RedBullRED-et hozassak vele... most mondhatnék szépeket ... de inkább lelövöm magam mára... -
vwpolopg
őstag
Sajnos már nincsenek... hirtelen felindulás okán, ki lettek dobva... csak a különlegeseket tartottam meg, amiket majd lefotózok nektek és cserére bocsátom őket azzal akit érdekelnek
(most fejből pár: Verve, Che Energy, Power Gold, Poker Energy, Tatanka, Shark, Amercan Dream, X-Ir) (Mostmár nem gyűjtöm csak a Monster és Rockstar dobozokat, meg van egy kakukktojás RedBull Red Edition)
-
werner97
tag
cserélt..
-
Demoz
csendes tag
Szerintem jobban jársz,ha valakivel közösben rendeled. Persze ha a pénz nem akadály,akkor nemszóltam.
ToBeY:Pedig vannak ilyen elvetemült gyűjtők, akik erre áldozzák a pénzük nagy részét.
Én személy szerint több mint 10k-t gyűjtöttem energiaitalra. Ezek csak azok,amik a gyűjteményemben vannak. És ennnél jóval többet ittam már meg életemben.[ Szerkesztve ]
-
Demoz
csendes tag
Egyszer e-bay-en láttam 10 db-s Monster "csomag"-ot, amiben volt Assault, Khaos, shot, meg ilyesmik.
-
Najz
tag
nem bírom
indulás
-
Najz
tag
Khaosra énis
-
-
r4z
nagyúr
Jaj, most jut eszembe. 20-án jártam Budán a várban. Egy köpésre a vártól van egy CBA (vagy a Tárnok, vagy az Úri utcában), ott vettem Queen Energyt és Wild Touchot, ha valakinek nem lenne még meg. Tipikus, olcsó energiaital-íze (enyhén keserű) van mindkettőnek.
-
Demoz
csendes tag
Nekem se ízlett.
Na találtam a közelbe Müller drogériát, az Euro Park-tól 6-7 utcára. Ott milyen energiaitalok vannak általában? -
ToBeY
nagyúr
Szerintem a szőlős hell-t is nagyon eltalálták.
-
törölt tag
válasz
werner97 #5232 üzenetére
vettem a lengyeleknel burn tropical-t. erdekes.
egyebkent tenyleg kanaan van kint. szereztem egyik fajta uveges redbull-t (masik fajtat elfelejtettem), tiger-eket, n-gine-t meg vmi space rocket-et. egy kisebb vagyont ott lehetne hagyni eitalokra, szoval csak ovatosannem biztos h tobb fele van, mint itthon, de masok.
-
werner97
tag
ez a profis új burn tényleg mindenhol átverés.. (itt se volt..)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csípős energiaital?
-
CoDWaW07
őstag
válasz
energyfan #5217 üzenetére
Én auchanba
loptamvettem egy zöldet
Hát remélem nem vezetik be az adót,ha meg igen akkor meg ne dráguljon túlságosan.Szvsz tiszta h*lyeség az a duma h azért vezetik be mert egészségtelen és nem akarják h fogyasszák az emberek.Ha valaki szereti az meg fogja venni drágábban is (lásd pl cigi) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
energyfan
csendes tag
egyébként most szeptember 1-től tényleg bevezetik ezt az adót, mert elég nehéz elképzelni hogy 2 hét múlva mondjuk a 2 litres kobra
ami ugye kb. 200Ft bele fog kerülni 800 Ft-ba. Bár a jelek arra utalnak hogy tényleg bevezetik, mert egyszerre sok jó akció van azért sparba a monster 250Ft meg a fél litres hell 200Ft elég ritkán szokott lenni, ja és nálunk a tom marketbe a 6 decis bomba is 200Ft, és úgy látom hogy a burn ára meg mindenhol kb. 200Ft körül mozog már. szállítják le az árakat hogy az emberek be tudjanak tankolni a nagy szopatás előtt, na meg azért hogy ne legyen olyan nagy az áremelés.
egyébként ma reggel intersparból szervált 250ft-s monsterrel kezdtem a napot
[ Szerkesztve ]
-
Varázslóó
senior tag
Ti még , látszik nem ittatok förtelmesen szar energia italt...
Nah ez az...
-
Demoz
csendes tag
Én most egy Sexxx nevű energiaitalt vettem, ami tegnap este szépen meg is romlott a zsebemben. Amikor ma reggel megkóstoltam...érdekes íze volt az biztos.