Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi18
tag
Csak hogy ne legyen ekkora a "csend", egy kis reklàm annak aki még nem tudja: A Tescoba (fogalmam sincs meddig
) 299Ft a Monster.
-
takacsbotond
őstag
válasz
#90933760 #24785 üzenetére
Az összes Bomba 15-ös lett, illetve az összes hozzájuk kapcsolódó edrink (pl a GO-ból lett 60), a Buszesznek is több 100ftos kacatja, illetve ottvannak a Maorik is, és még sorolhatnám...
Illetve amit még ez esetben ihatsz az az OXXO Bodzsa&Menta, és a Spar Cola, bár nem 15-ösek, de nem sokkal több... -
törölt tag
válasz
takacsbotond #24784 üzenetére
Ja hogy a matéssal le is álltak? Mindegy. Engem az érdekelne, hogy most a 15mg az ami miatt az Adrenalint tudom önteni magamba vagy pedig az inozitol hiánya. Mert ha a 15mg akkor van jó pár drink még amit ihatok, de ha az inozitol miatt van akkor csak az Adrenalin.
Hétvégén megnézem milyen 15-ös drinkek vannak még itt, ha jól emlékszem volt még Bomba meg Bomba mojito. -
törölt tag
Coopba lehet kapni azt a kis hengeres kekszet ilyen 100Ft. Kék zacskóba, nem jut eszembe a neve pedig zsákszám szoktam venni. Van vaníliás, csokis meg rumos. A csokisat szoktam, na abból is eltűnik három henger egyszerre, pedig nem egy csúcs valami krém az szinte nincs is benne de maga a keksz fasza.
Mostanában Adrenalint iszogatok csak, múltkor már kétszer előfordult hogy nem esett valami jól a szokásos edrink (Monster, Burn), tényleg nem szabad ezeket magas vérnyomásra inni. Meg a másik hogy utána pár órával rohadtul elfáradok, kiszedi a szervezetből az energiát rendesen. Legalábbis nálam.
Az Adrenalinba is van pedig koffein de abból önthetem magamba sosincs semmi bajom, pedig a sok kicsi összeadódik. Talán az hogy ebbe nincs inozitol se? Vagy mivel 2x annyi víz gyorsan kiürül a koffein? Nem tudom. Mert ha a 15mg miatt van akkor a többi 15-öst is ihatom, de ha más miatt akkor franc tudja. Majd ki kéne próbálni, de most nem kapni itt más 15-öst. Se a matés Hellt hogy azzal is kipróbálni. -
callmeakos
veterán
válasz
albert8 #24778 üzenetére
Pár nagy dobozos Rockstart (nem az összes fajta, talán 2-3), pár doboz Relentless, Dr. Pepper meg szokásosok. Semmi extra.
Am az Oreo milliószor jobb mint a Pilóta
Egy az hogy tényleg nem olyan tömény, de a krém sincs túlzásba véve. Szerintem pont tökéletes. Ezért is vagyok oda érte -
törölt tag
-
albert8
veterán
válasz
callmeakos #24776 üzenetére
Szóvalj mesélj? mit lehet kapni?
Baltoafarkas Annyira nem értem, hogy mit esznek azon...Valahogy nekem a pilóta sem jön be.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #24776 üzenetére
Ez az Oreo keksz angoloknál olyan mint nálunk a Pilóta? Biztos finom lehet, én eddig csak az Oreos Milkacsokiba ettem ilyet.
-
callmeakos
veterán
Most jöttem ki abból a Delikáteszből. Én nem ajánlom. Nagyon nem. Iszonyat drága, és tényleg nincs olyan itt, amit mondjuk a BSbe ne lehetne megkapni. De a felhozatal is rém gyenge. Alig van választék. Egyedül a Vanilla Zero volt olyan, amit nem láttam, meg is vettem. De amúgy minden más is rohadt drága. Pl. a kis csomag Oreo 350, nálunk 180. Persze belváros, de azért egy szemtelen.
-
rsanyi18
tag
válasz
takacsbotond #24770 üzenetére
+1 Bolt, ahol lehet kapni végre normàlis energiaitalt.
Mondjuk az ár tényleg necces, a BS 600-800forintajihoz képest.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
A bolt nem új, az energiaitalok igen.
de szerintem krva drága 990-ért... -
callmeakos
veterán
válasz
Én mintha már hallottam volna erről, de valahogy kiment a fejemből. Érdekesnek tűnik. Reggel két meló között szerintem be is nézek. A nyitvatartás meg priceless
-
takacsbotond
őstag
Ezt a boltot ma találtam.Csak nekem új?
(lehet kapni náluk RRt,Relentlesst,NoFeart,stb) -
-
X@b3e
addikt
válasz
Zsírkrétamen #24763 üzenetére
Tudom, azért remélem nem kell jogi következményektöl tartanom..
-
-
Sziko_23
újonc
válasz
takacsbotond #24754 üzenetére
10 kuna volt
tegnapelott az elso boltban
-
X@b3e
addikt
Ezeket az RB-ket be lehet / be tudja szerezmi vki? Igazán RB párti vagyok, és sajna nem pesti, nagy hála illetné meg (többek közt
) azt a segitökész kollégát, akinek segitségével bövülhetne eme gyöngyszemekkel a gyüjteményem
-
válasz
callmeakos #24753 üzenetére
Na basszus
Tegnap jártam ott, ha tudtam volna, biztos veszek egyet. Most egy hétig ismét nem járok arra
-
callmeakos
veterán
válasz
De siess, mert alig volt
-
callmeakos
veterán
válasz
250 pénz
-
takacsbotond
őstag
válasz
Sziko_23 #24752 üzenetére
1muna=45Ft
Monstert 15kuna alatt sehol sem kapni.Ráadásul
Horvátország eléggé el van maradva energiaitalok tekintetében, tehát az sem biztos, hogy találsz egyáltalán.Én 1 hét alatt amíg ott nyaraltam leglább 30 boltban jártam, mire egy benzinkúton akadtam rá a Vr46ra 20kuna/db áron...Noxvill: Mennyiért?
-
callmeakos
veterán
Akit esetleg érdekel, az talál 250ml-es Bubbleberry Rockstart a Moszkva téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest