- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Balinov #1060 üzenetére
Az a baj, hogy fogalmam sincs ez hányas roidmi, ma meg ki se hoztam már magammal, mivel tegnap nem ment. Talán 2 es lehet.
Nem világít a roidmin semmi :( Szerintem túl széles a nyaka, és nem ér be a középső érintkező. Viszont barmolni nem szeretném, mert másik járműben meg jó.
Ja és jó lenne, ha menne vele a xiaomi 20w charger is. -
Atomgeszi
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Pontokkal ~2500Ft-ra jön ki az első, szerintem maradok annál.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Nestor16 #302 üzenetére
Szia!
Köszi, akkor megrendelem Banggoodról, ~3k-ra jön ki. Olcsóbb esetleg valahol? A kupon sajnos nem működik ami a leírásban van.
Hangátvitel nem számít nekem, szimplán a töltő meg a zenelejátszó érdekes. Headsettel telefonálok kocsiban, nem szeretem, ha más is hallja amit beszélek
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Roidmi 1S verziót szeretnék, mert nincs szükségem a mikrofon + egyéb dolgokra dupla pénzért.
Roidmi 1S-ból csak egy verzió létezik? Nincs belőle gyártási szám alapján olyan amit kerülni kell, esetleg gyengébb széria? Írjak valamit a Banggood-nak, hogy ilyen olyan S/N számút kérek, vagy mindegyik ugyanolyan?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest