- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Tegnap már a logcatet bogarásztam hogy mi lehet (3 napja tűnt fel, hogy semmit nem csináltam és a play services beakadt, megszűnt a deep sleep [csak nagy ritkán jött elő], volt hogy 20% idle drain-t írt..), aztán ma reggel jött szembe a csoportban ez az üzenet, és ugyanez a systemupdates kiírás megy nálam is. Az eredeti post sem mai, de nekem új volt
A földrengésfigyelmeztetést tegnap én kapcsoltam ki, a backupot most elindította egyelőre
Még mindig nem töltött fel így nem tudok nyilatkozni hogy 100%ban ez a probléma gyökere-e, de 3 app volt az akkuszívó listák élén, play services, zepp, paralell space.. Zeppet és paralellt is uninstalálltam de ugyanúgy be volt akadva, illetve olyan mintha "magával rántaná" ezt a 2 progit miután visszateszem őket.
*Szerk. + a crdroid auto update checkjét is kiszedtem a napokban hátha az, de nem hozott megváltást
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU