Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
Akkor elvileg menni kéne. Nekem is LineageOS 17.1 van fent és Telenor 4G!
Mondjuk érdekes módon amikor felraktam a rendszert akkor az elején 33 ként ment szóval 3G-be, aztán egyszer csak 4G-é változott és azóta is az! Pedig most is frissítettem a rendszert. Mert ugye heti egy frissítés az milyen egészséges már. -
fox_mulder
tag
Ezért is engedtem el a gyári ROM-okat, mert valami javítódik és kb. vele együtt egy csomó minden meg megy a levesbe. A LineageOS annyival jobban működik, hogy már soha többet nem akarom a csoda MIUI-t! Még akkor sem ha majd egyszer rendbe rakják a Redmi 8T-n és lesz Android 11 meg minden is! Most LineageOS 17.1 nightly van a telefonon és egy apró probléma kivételével minden szuperül működik. Ja és UNOFFICIAL alatt már rég elérhető a 18.1 is ami meg már Android 11. Azt már látom, hogy a következő készülékem is olyan lesz ami támogatott a LineageOS-el.
-
fox_mulder
tag
Nos! A 4G egy érdekes dolog a Xiaomi-nál. Alapból úgy van beállítva, hogy APN IPv6-ot használ. Nem is gondolnák a Kínaiak, hogy a szuper fejlett magyar országon még IPv4-et is használnak. De és csak akkor lesz 4G a szuper Telenornál is ha be van állítva az IPv4, mert különben a büdös életbe nem fog menni a net!
-
fox_mulder
tag
17.1 még.
A 18.1-re még nem vetemedtem rá.
Pontosabban.
[lineage-17.1-20210329-nightly-ginkgo-signed.zip]
Illetve a recovery is a hozzá való.
[lineage-17.1-20210329-recovery-ginkgo.img]
Ja és persze a Open GApps is hozzá van csapva szigorúan a pico, majd fel rakom ami nekem kell.Á, komolyan mondom ennek a telefonnak ezzel a ROM-al kellene alapból kijönni. -
fox_mulder
tag
Nos jelentem a LineageOS-t feltettem újra és, most eddig nem jelentkezett a hívás fogadásnál a fekete képernyő.
Kopp-kopp!
Illetve a Magisk kihagyása nélkül is mennek a Raiffeisen Bank programjai!
Nagyon bízom benne, hogy a LineageOS most már végleg fent tud maradni, mert elképesztően jobb vele egyébként a Redmi 8T. -
fox_mulder
tag
Mondjuk a 8T-re elégé elhúzzák a frissítést, mondván az NFC miatt. Mivel az Android 11 már a sima 8-ra és a 8 PRO változatra már elérhető. Igaz csak China vagy Indonesia régió, de akkor is. Ez a bajom, hogy a Xiaomi szinte fossa ki a telefonokat, de a szoftver és biztonsági frissítés az már nem olyan fontos szempont. Jó nem költöttem királyi vagyont erre a 8T-re, de akkor is. Ezért is volt, hogy kipróbáltam milyen is egy alternatív ROM és most, hogy láttam milyen mély a nyúl ürege már tudom, hogy erre nekem szükségem lesz.
-
fox_mulder
tag
Dehogy is fogom én feladni, addig nem nyugszom amíg le nem cserélem a ROM-ot. Főleg annak fényébe micsoda különbség van az akkumulátor használatba. Meg ugye az se elhanyagolható, hogy az van fent amit akarok. Csak most nem volt időm és lehetőségem kitesztelni mi a megoldás. De mihelyst lesz egy kis időm, bye-bye MIUI és megy fel megint a LOS.
-
fox_mulder
tag
Nos, végül csak bele futottam egy hibába a LineageOS-el. Ha hívnak és a képernyő inaktív akkor sajna fekete marad. Ami nem lenne baj, csak így felvenni elég nehézkes. Jó tudom lehet ügyeskedni, de akkor is. Tudom ez a proximity sensor hibája miatt van, de jelen esetbe így a telefonálás elég nehézkes tud lenni. Vagy is ha engem hívnak!
Most, sajna vissza kellet raknom a gyári MIUI-t, pedig a LineageOS egyébként köröket ver a gyárira ugyanazon az Android 10-en.
Ha valakinek van ötlete szívesen veszem, mert ha ezt meg lehet oldani akkor tuti, hogy megy vissza.
Hihetetlen, hogy a gyári ROM-ok micsoda bloatwarek tudnak lenni. Nem is értem, miért nem lehet választani egy minimalista telepítést gyárilag és utána majd felrakom amit akarok? -
fox_mulder
tag
Szóval a Xiaomi Redmi Note 8T telefonnal a hétvégi kalandom nem volt éppen probléma mentes, de a végén kárpótolt mindennel is a kitartásom.
[lineage-17.1-20210315-nightly-ginkgo-signed.zip]
[Open GApps]
Ezek voltak a kiszemeltek és gondoltam neki ugrok.
Nos először is jöjjön a TWRP
[TWRP 3.4.0-10 Unofficial by mauronofrio]
Nos fel raktam de folyamatosan baja volt a WIPE-al
Szóval felraktam a LineageOS TWRP-éjét
[lineage-17.1-20210315-recovery-ginkgo.img]
Ezzel felvarázsoltam a rendszert és a Google applikációkat.
Majd egy WIPE és már boot-olt is a rendszer.
El sem tudom mondani mennyivel jobb mint a gyári MIUI.
Ja és az van rajta amit én akarok Android 10 és friss ropogós. Az akksi annyira nem merül, fele kb. Na és ezen a ponton már kezdtem jobban érezni magam, hogy megérte a kaland.
De még hátra volt a Raiffeisen Bank programja.
De sebaj majd a [Magisk]
Ezt a LinageOS TWRP-je ugyan felrakta, de nem működöt.
Most akkor a TWRP-t kicseréltem erre.
TWRP 3.4.0-10 Unofficial by mauronofrio, ja és most már megy ez alól is a WIPE. Majd nyílván recovery és a Magisk felvarázsolása.
Ezek után hihetetlen, de elindul a Raiffeisen applikációja, a Magisk akár törölhető is után.
Szóval lehet, hogy volt egy-két óra izzadós míg sikerül a dolgokat összehozni, de megérte! -
fox_mulder
tag
Ez pont szívás kicsit. Elvileg a banki programra szükségem van. Szóval lehet itt fog elvérezni a LineAgeOS. Pedig egyébként nekem nagyon bejönne, hogy nem függök annyira a Xiaomi, rapszodikusnak mondható frissítési metódusától. Tudom a Magisk-el lehet varázsolni, de ez majd ki fog derülni, mert ha nem jön össze akkor sajna marad a gyári rom.
-
fox_mulder
tag
-
fox_mulder
tag
Szóval fel raktam az általad készített rom-ot. Jó meg minden, de van vele egy kis gikszer, hogy a kijelzőm a Redmi 8T alatt ha fényerő alacsony akkor vibrál. Meg mondjuk azt se értem ha twrp fent van akkor az alól miért nem tudok wipe-ot csinálni. Mindig valami jogosultság problémája van, vagy nem tudom. Egyébként a te romod jó lenne és ha fél fényerőn van a telefon nem is csinálja a vibrálást. Most vissza küzdöttem a gyárit de már nem az eu hanem a global van rajta és persze nyitva a telefon. Szóval azért volt haladás!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest