Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
patrikf
csendes tag
válasz
lesliemusic
üzenetére
Ha van rá pénz, és fontos az időtállóság akkor mindenképpen a Note Pro-t venném. Én 3 hete használom, a sima Mi Note-al, megegyező hardverű LG G3-ról váltottam több mint egy év után, és nem bántam meg.
Ha a nyers CPU teljesítményt nézzük, a Mi Note Pro-ban lévő Snapdragon 810 egymagos teljesítménye durván 1.4-szerese, többmagos teljesítménye pedig kb. másfélszerese a Mi Note-ban lévő Snapdragon 801-nek.
Ha a GPU-t nézzük, még nagyobb a Snapdragon 810 előnye. A V2.1-es chipben lévő Adreno 430 kb. 80-90%-al gyorsabb az Adreno 330-nál.
Nem mintha a 3GB ram ne lenne elég ma egy Androidos telefonba, de a 4GB meg aztán tényleg bőségesen elég bármire. A Note Pro-ban ráadásul LPDDR4 ram van, ami sokkal gyorsabb a Mi Note-ban lévő LPDDR3-nál.
A felbontásbeli különbséget lehet érzékelni, de szerintem ennek nincs jelentősége ekkora méretű kijelzőknél. Én már az LG G3-nál is durva overkillnek tartottam a QHD kijelzőt. A Note Pro full HD kijelzővel sem lenne rosszabb telefon.
Az aksiideje nem a legjobb sajnos, de ezzel együtt lehet élni, illetve be lehet állítani mindenféle energiagazdálkodási profilt, azokat módosítani lehet, stb.
Ha MT6592-ről jössz akkor a két telefon bármelyike óriási ugrás lesz felhasználói élményben.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fujifilm X
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest