Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Használja valaki Windows Phone-nal a Band-et? Most szeretnék venni egy olcsóbb trackert de sajnos nekem a FitBit kiesik. A Mi Band illetve a Razer Nabu X játszik. Utóbbi jobban tetszik viszont a Mi Band olcsóbb és ahogy néztem van hozzá WP app.
Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is kösznöm a segítséget
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Köszönöm!
Annyi kérdésem lenne még ehhez az apphoz, hogy magyar régiós készülékekre elérhető? Mert a Store-ban fent van, igaz csak usa régióval. Vagy az általad küldött linken ha regisztrálok akkor nem kell majd átállítanom a régiót?
wayne1 köszönöm, ezt szedtem le én is. Ma megyek a Bandért, már nagyon kíváncsi vagyok
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Esetleg itthon lehet kapni olcsóbban szíjat hozzá? Láttam egy magyar videót, amiben a srácnak kék volt a szilikon szíj.
Vagy ha olcsón akarom akkor marad a netes rendelés?
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
25-30k között van a Flex. Én itthon vettem a Speedshopnál. Velük eddig nem volt rossz tapasztalatom. Sajnos nem olcsó viszont legalább normális app van hozzá Windows Phone-ra is - nekem ez fontosabb volt. Viszont a MiBand sokkal jobb üzemidőben és nem kell átkapcsolni alvó módba mint a Flex-et. Viszont a Fitbiteket sokkal gyakrabban kell tölteni, én kb 5-7 naponta szoktam. Sajnos nekem a MiBand szilikon pántja nagyon hamar szétjött meg nekem a FitBit picit kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
A Xiaomi gyárt már színes pántokat a MiBandhez? Most vettem egy narancssárgát és egy zöldet de ha hozzáérek a szilikonhoz rámjön a sikítófrász, annyira gagyi anyagból vannak
Vagy esetleg tudtok ajánlani olyan utángyártott színes szíjat, aminek az anyaga (és kidolgozása) ugyanolyan mint az eredetié?
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
+1
Nekem is addig rezeg x percenként, amíg fel nem kelek
Azt viszont nem tudom, hogy amikor ébreszt akkor egy ébresztésnél x alkalommal rezeg, vagy én ezt "ki tudom nyomni" azáltal, hogy elkezdem ütögetni a bandet? A Fitbitemnél pl megvan, hogy egy ébresztésnél hányszor rezeg és eddig a rezgést leállítani még nem tudtam
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
A Fitbitről visszatértem a MiBandre (Remélem ennek a töltőjét nem szórom el ) Kár, hogy az eredeti pánt elszakadt, az utángyártott minősége meg.. maradjunk annyiban, hogy meg sem közelíti az eredetiét
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Windows 10-zel használja valaki a MiBandet? Amióta frissítettem a Lumia 930-amat Windows 10-re azóta valamiért nem találja a telefon a Bandet :/
iOS-en semmi gond nincs, ott szinkronizál rendesen, szóval nem hiszem, hogy a termálmedencében töltött idő tönkretette volna a Bandet :/
Valaki esetlet tapasztalt hasonlót? :/
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Mi Band 2 és a sima Mi Band miben különbözik? Ez alatt azt értem, hogy melyik mér pontosabban? Illetve pontosság terén esetleg valaki össze tudta hasonlítani más fitness trackerekkel? (Pl fitbit)
Van egy Fitbit Flex-em, de ahhoz képest pl az 1. generációs Mi Band sokkal kevesebbet mért, a Fitbit nagyon sok dolgot lépésnek számolt. De a 2-esről infóm nincs.
Nekem leginkább a pontos lépésszámlálás és az alvásmonitorozás pontossága lenne a fontos. Gondolkodom egy Mi Band 2-n mert tönkrement a sima első generációs Mi Bandem
Előre is köszönöm a helpet!
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz andrisbandi #13803 üzenetére
Köszönöm! Akkor megnézem magamnak azt hiszem a MiBand 2-est
Őszintén szólva simán beneveznék egy Fitbitre vagy Jawbone-ra megint, de rájöttem, hogy nem érnek annyit, amennyibe kerülnek. Akkor már Microsoft Band vagy Apple watch amik pontosabbak sokkal. Így egy olcsóbb és megbízható tracker is megteszi
kano igen, sajnos, pedig én régen ezt a feature-t nagyon szerettem :/
habmalac iOS-t használok még, szóval ez nekem kiesik alapból :/
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Szeretnék aktivitásmérőt venni (a réginek nem találom a töltőjét megint). Kinéztem egy Mi Band 2-t, de mellette még versenyben van egy Huawei Band A1 és egy Jawbone UP2.
Eddig a Xiaomi vezet mert jóval több feature bele van pakolva, mint a másik kettőbe, viszont pl app terén a Jawbone többet tud (személyes tapasztalat alapján).
Az lenne a kérdésem, hogy mennyit fejlődött az app mondjuk az 1-es széria óta? Azt még aktívan használtam, igaz Windows Phone-on Jelenleg egy S7-tel és egy Huawei P9-cel kellene majd kommunikálnia. Illetve ennek fényében melyik device-t ajánlanátok. (Tudom, hogy picit off, csak nem találtam megfelelően "pörgős" topicot a kérdésemnek.)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Van a fiókban egy elfekvő Mi Band 2-esem, az OLED kijelző sajnos halott, nagyon, nagyon halovány és az akku se bír szerintem már 5 napnál többet.
Kidobni nem akarom, ezért az lenne a kérdésem, hogy van e itt valaki, aki szokott Mi Bandeket bütykölni? Hátha mondjuk az alaplap, vagy egyéb dolog még felhasználható lehet.Annak ingyen és bérmentve odaadnám. (Nem akarom kidobni a kukába, hátha még használható valamire.)
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- DIGI internet
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Eladó eredeti bontatlan Apple USB-C to Lightning kábel.
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest