Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok, a Windowsos bind miband-ban lévő rezgő ébresztés nem működik. Ezt nyomozva a következő kérdések merülnek fel:
Egyenlőre az ingyenes változatával próbálgatva nem működik az ébresztés, hiába állítjuk be és bár nem utal semmi arra hogy ehhez a szolgáltatáshoz pro verzió kellene mégis elképzelhető? Avagy a karkperec lenne hibás? Vagy firmware-t kellene frissíteni ehhez?
Használ valaki Windows Phone alatt ilyen karkötőt?
-
Thusor
őstag
Én is ezt hittem...de akkor miért csinálna hasonló dolgokat a kezemen is. Jó rá lehet fogni arra, hogy a bluetooth nem olyan stabil kapcsolat és megszakadhat néha néha, telefon válogatja. De az előző sima miband nem csinált ilyet. És az akksija is olyan mintha sokkal gyorsabban merülne, volt hogy 1 hét alatt 60%-ot. Kikapcsoltam minden értesítést, nem ezzel unlockolom a telómat, még a pulzusmérést is kikapcsoltam, nem használtam. Max napi egy szinkronizáció és így is nagyon merült.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest