Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Frissítettem a Xiaomi Hongmi telefonom az új multi 5.4.3-ra. Azóta akármelyik Miband, Mifit programmal próbálom párosítani a karperecem a telefonommal egyszerűen nem megy. Mindig azt írja hogy próbáljam újra, vagy egy idő után hogy túl sok MiBand van a közelben. Mit lehetne ilyenkor tenni hogy sikerüljön párosítani?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz Milestone2 #3552 üzenetére
Úgy sikerült hogy régebbi progit kellett hozzá feltenni és közben a karkötőt töltőre kellett tenni, pedig még 40%-volt benne.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Igen, csinálhatod azt hogy MiFit legújabb verzió a google store-ról. Majd telepítsd az értesítőst. Az értesítős is frissít firmware-t, de csak régebbit.
-
Thusor
őstag
válasz Biluxzsolt #5243 üzenetére
Jól tudod. 4.3-al jött ki. És sokan azt mondják hogy Redmi 1S-el működik a MiBand.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
Alin vettem egy MiBand 1S-t. De sajnos nagyon úgy néz ki, hogy vagy az akksija vagy maga a miband rossz, mert mindig folyamatosan töltés közben leáll-újraindul a töltés, és a bluetooth csatlakozásban is ezt veszem észre hogymindig ki-be kapcsol az eszköz. Itt egy videó a problémáról.
Találkoztatok már ilyen hibával?
-
Thusor
őstag
válasz DanielK #9679 üzenetére
Próbáltam már sok mindennel. Blitzwolf smart charger amin most a videón van. De próbáltam már 2A, 1A töltővel, laptop USB2.0, asztali gép USB 3.0-val is. USB hosszabbítót nem használtam soha, csak a mellékelt USB kábelt. De ugyanezt csinálja szerintem a csuklómon is, mintha ki-be kapcsolna a miband, mert amikor a progival csatlakozni szeretnék sokszor nem találja, aztán meg igen...pulzusmérés közben is van hogy bluetooth kapcsolat megszakadása miatt nem mér.
-
Thusor
őstag
válasz DanielK #9682 üzenetére
Én is így gondolom. Nyitottam is egy dispute-t az Alin. Azért kérdeztem tőletek, hogy én szúrtam-e el valamit mert az eladó közölte, hogy ellenőrizzem a csatlakozásokat és próbáljak ki más töltőket is, de hiába próbálgatom mindig ki-be kapcsol. Remélhetőleg visszakapom az árát mert ez így tényleg kuka.
-
Thusor
őstag
Én is ezt hittem...de akkor miért csinálna hasonló dolgokat a kezemen is. Jó rá lehet fogni arra, hogy a bluetooth nem olyan stabil kapcsolat és megszakadhat néha néha, telefon válogatja. De az előző sima miband nem csinált ilyet. És az akksija is olyan mintha sokkal gyorsabban merülne, volt hogy 1 hét alatt 60%-ot. Kikapcsoltam minden értesítést, nem ezzel unlockolom a telómat, még a pulzusmérést is kikapcsoltam, nem használtam. Max napi egy szinkronizáció és így is nagyon merült.
-
Thusor
őstag
Az új 2.0.5-ös MiFit-ben most nincs a karperec firmware frissítése?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest