Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
De minek kikapcsolni a Bluetooth-ot? Semmit nem fogyaszt kb, pont ez a jó benne. Nekem nincs ilyen kapcsolódási problémám. Korábban ezt a magyarított appot használtam, ezzel is jól ment, most meg ezt a tweakelt verziót használom, ezzel sincs gondom. Ez utóbbi frissíti a firmware-t is a kütyün.
[ Szerkesztve ]
-
kennyke
aktív tag
Szia,
Közel 3 hete használom, szerintem figyeli az alvás ciklust. 6.30-ra van beallitva, ma 6.07kor, tegnap 6.12kor keltett 3 rezgéssel. Viszont hiába kelek fel, 6.30kor így is rezeg még egyet.Nekem a sync jól működik a magyar verzióval, egyedül a hivasokat felejti el sokszor jelezni.
Most kipróbálom a linkelt moddolt appot. -
FeRkE
őstag
Jaja, én is 9-11e között szoktam. Szerintem pontos, én szoktam olyat játszani, hogy elindítom az appot amikor sétálok, és nézem, ahogy számolja a lépéseket, és magamban számolom én is. A kijelzése nem mindig pontos, van hogy 1 eltérés van, de aztán korrigál és "szinkronba kerülünk"
-
MartOOn
addikt
Akkor irany a laltop koszi!
Randras: valamiben jobb vmiben kevésbé kaki. kijelzo ebben a legjobb meg a kamera. Opo uzemideje es a hangja volt jobb joval. N5 meg ugye stabilabb.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Eladó Apple gyári bontatlan 60 wattos USB-C töltőkábel (1 m)
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest