Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Nekem is úgy kellett volna fizetnem, de most már mindegy. Mondjuk kb. 40 Ft volt a különbség. Én kívánom nektek, hogy a holland posta tényleg előbb hozza, de sajnos nekem nincs túl jó tapasztalatom velük.
Nektek milyen státuszban van még a megrendelés? Nekem még Processing...„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
"The item is pre-advised"
Persze, persze...
Ez azt jelenti, hogy egy kikért tracking és semmi többet.
Lesz az még 2-3 hét mire ideér.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
A legutóbbi NLPost küldeményem is kb. 3 hétig jött. Remélem, hogy most egy kicsit gyorsabb lesz (csak egy kicsit).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Persze, persze. Lesz vagy 2-3 hét szerintem simán.
Ez még Kínában van bőven... még át kell érnie Hollandiába és onnan lesz vagy 1 hét mire ideér.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Remélem, hogy igazad lesz. Visszanézve az én NLPost-os rendelésemet innentől kezdve 6 nap alatt itthon volt. Igaz, hogy ott csak utólag jelent meg az összes tracking információ (miután már megkaptam a csomagot).
Gondolkodom rajta, hogy rendelem még egyet, ha nem sikerül hozatnom USA-ból Pebble Steel-t Black Friday-os akcióban.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gianone
őstag
Vagy holnap, nézzétek meg magyar Posta oldalán, de érdemes felhívni őket, naprakészebb.
Nálam két nap volt innen.
2014.10.08
16:50
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.10.10
00:25
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.10.14
08:19
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.10.16
09:00 Pécs posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kano
nagyúr
Ebbe ne menjünk bele.
Ugyan akkor rendeltük mindannyian és nézzetek be a rendeléssel kapcsolatos topicba, hogy mik a státuszok. Attól még, hogy megjelenik a Posta rendszerében közel sincs itt.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ez nem ér, én 11-én rendeltem és még a vámon van.
-
kano
nagyúr
Igen, már azt mondták, hogy átjött a vámon.
-
gianone
őstag
7900, és abból 2000 az ÁFA. A többi a gari és a customer service.Nehéz Kínával versenyezni, én csak azt mondtam, hogy ez korrekt.
A Mi Band még épp nem ÁFA-köteles a magánimportnál, ha egyet veszel, de azért az itthoni árnál bele kell kalkulálni...Ja, oké.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Ez tény, de mentalitás kérdése is. Gép előtt dolgozom, ráérek néha vadászni is közben, meg is szoktam, hogy ruhától kezdve mindent neten veszek, tehát most is rendelnék, de pl. tesóm tuti bebattyogna és megvenné a boltban. Garit is rühellek itthon intézni, mert általában mintha szívességet tennének, viszont ő meg nem venne nélküle semmit.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kano
nagyúr
Én márt kaptam egy türkizkéket de azt az Aliról rendeltem. Rendeltem meg 3 színben de azt másik eladótól aki még nem jött meg.
-
kelzsoca
félisten
Viszont ez itthon van, azonnal és kézzel fogható, 1 év garanciával, de egyébként sem azt mondtam hogy olcsóbb mint kínából, hanem azt hogy a hazai árához képest akciós.
ui: a kínából rendelgetetett ha elromlik, vagy valami baja lesz, lehet küldözgetni a kis sárgáknak, ami közel annyiba van mint amennyiért itt többen vásárolták.
(#576) MartOOn
Gondolom az megvan hogy 27%-os ÁFA is rajta van az áron.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Nekem a hívást akkor sem jelzi zölden, ha az van beállítva. Mindig a középső LED kék villogása jelzi (és persze rezgés).
-
gianone
őstag
Én és a barátnőm is a legújabb magyar appot használjuk, és mindig leszedjük a régit. Az értesítések rendben vannak, csak ez az eredeti jelzőfény nem. Vagyis a kék ennél is, de zöld helyett narancs, narancs helyett zöld, mindkettőnknél.
Biztos, hogy nálad ez a két szín jó?[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Eddig nem is figyeltem beállításkor, hogyan világít. Ilyenkor nálam is jól, tehát nem fordítási probléma. Viszont akkor te meg azt nem tudod, hogy nálad jó-e működés közben.
Mielőtt nagyon azon agyalnék, én mit csinálhattam volna másképp, valaki más is megnézhetné.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Pepeninho
őstag
-
Milestone2
nagyúr
-
gianone
őstag
-
Bembee12
aktív tag
Ez gyors volt
Szerintem magyar még ma várhatóSzemélyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest