- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Lehet valahonnan jó áron eredeti szíjat rendelni?
Illetve ilyet használ itt valaki?
-
Doki16
addikt
válasz
Pepeninho #964 üzenetére
Amikor tolton volt akkor rendesen villogtak a ledek? Egyebkent semmit nem kell csinalni a miband-el, a telefon csatlakozik hozza automatikusan. Probald meg ujrainditani a telefont hatha segit.
De az is lehet, hogy nem birta az egesz napos boom beach jelzeseket a karkoto es elfustolt
-
Doki16
addikt
Bármelyik alkalmazásra be lehet állítani ami fel van telepítve a telefonra. Tud rezegni és a LEDket is villogtatni olyan paraméterek szerint amit beállítasz. Itt egy kép, ez most speciel nekem az Inbox-ra van beállítva.
-
Doki16
addikt
válasz
ittakary #801 üzenetére
Igen azt tudom, de akkor rezeg is amikor elértem a célomat. Viszont amire én gondolok, hogy csak egyet felvillan mind 3 LED. Vagy lehet folyamatosan ennyivel jelzi, hogy már túlléptem az elért célt?
Viszont ez legújabb app idáig nagyon jól teszi a dolgát. Mindig jelezz az alkalmazásokra. Újraindítottam a telefont és még utána is simán működik.
-
Doki16
addikt
Az miért van, hogy néha felvillan mind a 3 LED kb. egy másodpercre? Nincs értesítés meg semmi hasonló a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Napelem
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest