- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
válasz
pamer69 #1850 üzenetére
Ha nem félsz egy kis mókolástól, Globalt vennék, jobban megbízom az eleve európai hálózati adapterben, mintha kínai-EU átalakítókkal kéne szórakoznom, amik ki tudja, mikor füstölnek el, gari feltételek is jobbak lehetnek, pláne ha magyar forgalmazótól veszed, viszont az EU verziónak sokkal gyengébb a wifi jelerőssége (amit egy fél-egyórás mókolással meg lehet csinálni, akkor "átáll" kínai régiósra a router, siemensfun csinált róla leírást, amely alapján én is írtam egyet, annyi, ha az enyémet használnád, hogy a legvégén ne felejtsd el az mtd erase crash majd reboot parancsot, azt elfelejtettem odaírni - ha pár hsz-t fellapozol, megtalálod mindkettőt).
-
anonym147
csendes tag
válasz
pamer69 #1835 üzenetére
Sziasztok,
ez engem is erdekelne, h ki hogy oldotta meg telekom eseten a netet.
en mar vagy 3 oraja kinlodok vele. beraktam a regi router helyere, mniden megy a belso halon, de a net gyakorlatilag mesebeli. egyszer volt, hol nem volt
van hogy megy percekig majd elmegy par percre es ujra visszajon es ismet elmegy....
van egy telekomos huawei router, ami gyakorlatilag csak az optikai kabelt alakitja at a ethernetre es minden az utana levo routeren van konfigolva.global verzios. 3.0.22-es fw van rajta
mas tapasztal ilyet?
vagy erdemes lenne inkabb feltennem a kinai fw-t?abbol ki melyik verziot ajanlana?
koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune: Awakening
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest