Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Regota megvan az AX3600, de panelban nekem minden ok volt a gyari EU-s megoldassal is. Viszont lassan koltozunk es szerintem kellene majd a kakao. Ti mit csinalnatok egy egyszintes csaladihaz eseten? Vennetek ez melle valami Mesh routert vagy ennek a hatosugarat tornaznatok fel? Ha elobbi, akkor mit vennetek melle? Ha utobbi, akkor mi most a legegyszerubb megoldas a hatotav novelesre, gyari szolgaltatasok megtartasa mellett (pl telefonos iOS app)?
Koszonom!
Udv:
Gabor -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Globál verzióval használom továbbra is totál elégedetten a routert, ahogy megvettem a Speedshopban, de visszaolvasva, jól látom, hogy ez a legújabb, legegyszerübb megoldás a hatékonyság növelésére?
[link]
Illetve ez a legújabb FW, ha kell az app? miwifi_r3600_all_6510e_3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zipKöszönöm!
-
gaben88
őstag
válasz
takcslajos1
üzenetére
Topikgazda csinálhatna egy rövid összefoglalót és oda be lehetne ezt szerkeszteni!

-
gaben88
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is agyaltam rajta a kíváncsiság miatt, de egyenlőre nem foglalkoztam vele, panelba elég a global setup is...
De majd írd meg azért, hogy, hogyan sikerült! 
Viszont az iPhone 12 Mini-m 3XX / 3XX-es sebességet dob közel a routerhez Speedtest appban mérve.
Digi1000-es nettel. Míg kábellel a PC-m 9XX / 3XX-et hoz. -
gaben88
őstag
Mivel nem merek belevágni a Global verzió CN verzióssá alakításában, pont azon agyalok, hogy eladnám a Globál verziós, hazai garis, Speedshop-os AX3600-om és rendelnék EU raktárból egy kínai AX3600-at, mert csak furdal a dolog, hogy csak erősebb jelet sugároz, de most dchard megint elbizonytalanítot, mert tök logikus amit mond...
-
gaben88
őstag
válasz
takcslajos1
üzenetére
Köszönöm a leírást. Elmentem a hsz-ed és egy bátrabb pillanatomban lehet nekiállok! KÖSZÖNÖM!
-
gaben88
őstag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Pár napja használom, nekem eddig nagyon OK! Előtte is Xiaomi routerem volt szintén, egy Mi Router 4A Gigabit Version.
Én azért vettem itthon, mert gari és mert így a webes felület, Google fordító nélkül is angol!
Az AX1800 nekem jobban tetszik és jobban el is helyezhető (3600 nagyon nagy), de a belső kevesebb antennák kisebb(?) hatótávja és az IoT antenna miatt én a 3600-ot választottam!
Ajánlom ezt a cikket: [link] -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Ma lecseréltem a Mi Router 4A routerem egy ilyenre. Speedshopból jött, ott volt itthon a legolcsóbb. 37990 Ft. Beállítás szokásos Xiaomi, szerintem egyszerű. A router megdöbbentően nagy, kicsit át is kellett variálnom 1-2 dolgot.
Amúgy global fw frissítéssel kezdtem, minden ok eddig. Viszont a health mode pontosan micsoda? Illetve a beamforming automatikusan, mindig be van kapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Pánik a memóriapiacon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen switch-et vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi