Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Norbi.Sz
üzenetére
Természetesen ax3600, és persze, hogy openwrt fut rajta, gyárilag is azzal jön ki, menne azzal is, hiszen ott is tudsz külső dns-t megadni, csak az egy kicsit butítottabb változat, de itt a jelenleg is futó telepíthető verzió van fent.
A csatolók- dhcp és dns menüpontnál találod, de amúgy ez nyilván a wan oldalnál történik meg, pont úgy, ahogy pl a google, cloudfare, stb dns-t állítanád. Amúgy ha a névfeloldásért felelős dns szerver funkciót tolod a pihole-ra, és nem a belső ip címek kiosztásárért felelős dhcp szervert funkciót, akkor ne csodálkozz, hogy a dhcp szerver marad a routeren, és ő maga küld mindent a pihole-nak, ami a fekete vagy fehérlisták alapján dönti el, megkapod-e az éppen beírt oldalt, vagy blokkolja. tehát ha a pihole szól, hogy esetleg elérted a limitet az egy helyről érkező kérésekkel, ne lepődj meg.
Ugyan nem vagyok hozzáértő, de meg tudtam csinálni, a dns szerver részt azért nem bántottam, mert egyrészt a belső háló menjen akkor is, ha kiveszem, frissítem a nast, másrészt semmi hátrányát nem látom a külön eszközönkénti szabályozhatóságon kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89