- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
St0k1
csendes tag
válasz
Toninho13 #4802 üzenetére
Akkor a megoldás egy plusz kábel behúzás, ami az AX WAN portjába van kötve, abból pedig mehet a switch abból pedig minden más.
Nekem ez azért is fontos, mert a HGW-ben nem sikerült beállítani a kamera rendszer távoli elérést, az AX-ben ez gyerekjáték volt.
Azóta azt sem tudom, hogy van router. (A Telekom eszközön wifi kikapcsolva, mert az volt a tapasztalat hogy nem bírta a sok eszköz kapcsolódást, a Tv viszont rejtélyes módon csak abból megy!?)
Igaz nem iptv-s firmware van csak moddolt!
Ez a harmadik router amit próbáltam, Zyxel, Asus után érkezett, nem túl nagy lelkesedéssel de egy próbát megér gondoltam. És bejött! -
tlala
addikt
válasz
Toninho13 #4802 üzenetére
Hónapokig vergődtem ezzel a régi, vacak firmware-rel az IPTV miatt (meg vásároltam drága, spéci switcheket), de megmaradtak a rejtélyes fagyások, internet hibák, lassú csatonaváltás, stb.
Aztán feladtam, kihúztam egy második kábelt, és a TV így a Telekom eszközből megy, az AX meg a legfrissebb moddolt firmware-rel, így minden tökéletesen akadásmentes és gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED CFW + Extra Joy-Con + Extra Dokkoló + Hordtáska + Metroid Dread
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest