- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Persze, nem vagyok hülye, akármennyire valaki szeretne annak beállítani...
A 2.5G portnak jelenleg csak egy Trés 2k-netnél (nem tudom ők egy dróton adják ezt, vagy 2x1Gbps) van értelme, amikor is egyszerre több eszközön elég jó sebességet lehet elérni, mondjuk 1 gigával töltök le játékot a PS-en, közben szintén 1 gigával töltök le valamit a PC-n, vagy kevesebbel egyszerre több eszközön (meg mindenféle csillivilli belső szuperhálózatoknál, ami engem nem érint/érdekel). Ki tudja később lesz e emelés a diginél is, bár gondolom ahhoz megint elég sok ONT-t kellene kiszórniuk (legalábbis azoknak, akiknek kellene a nagyobb sávszél). De itt mindig több eszközzel kell gondolkodni, nem úgy, hogy egy eszközön meglegyen a 2 Gbps, hanem, ha a fentebb írtak szerint töltök le valamit PS-en akkor a másik eszköznek is maradjon még kakaó. De persze ha lenne nagyobb net a gigásnál, akkor már wifin eleve nem lenne 1Gbps korlát, ott többet lehet kihajtani egy eszközzel is.
Azt a killert én is néztem, hogy az is AX200, de valamivel csak többet tudhat, ha drágább... mert ha nem, akkor ki veszi meg? Bár lehet, hogy tényleg csak azért drágább, mert ez "gémer".
Ennek még utána fogok nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged