Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Hi,
Elozmeny:
Az eddig jol mukodo 2db AX3600 mesh halozat elkezdett szarakodni, miutan apple cuccok kerultek a halozatra es frissultek az ios verziok. Azota packet loss van a halozaton, amit csak ugy tudtam stabilizalni, h bekapcsoltam a wifi5-ot. Ezzel buktam a bss coloring es tarsait, de legalabb mukodik a halozat.Par honapja jott egy frissites az ax3600-hoz pont az ip16 okozta problemak miatt. Tegnap feldobtam gui-bol a frissitest. Termeszetesen nem javult a helyzet. Ha kikapcsolom a wifi5-ot, akkor ismet tomeges packet loss keletkezik es idonkent egyszeruen megszunik az adatforgalom az osszes eszkozon (meg a windos gepen is). Aztan visszajon a halozat es egy darabig ( nehany perc) mukodik, majd megint lerohad az egesz. Tehat bekapcsoltam az ax3600-ban a wifi5-ot, igy most mukodik minden, de nyilvan nem optimalis igy a dolog. Ezen felul eltunt a wifi teljesitmeny listaja, cserebe van most valami falon at, meg standard es energiatakarekos mod. Eredetileg is kinai verzio volt mind 2 router es eddig tudtam allitgatni a kimeno teljesitmenyt mW-ban. Az fw az itt az oldalaon leirt modon volt kigyomlalva. Most mar legalabb haza tud telefonalni ez a fos, de a hiba nem szunt meg
Van tapsztalata valakinek ip16 es wifi6 mesh openwrt mukodessel kapcsolatban ? Ott is ilyen fostaliga ez a router ? Lassan ott tartok h kibaxom az ablakon vagy a routert vagy az osszes kibebaxott apple cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Coca Cola Vanilla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest