Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

aktív tag

Hi,

Elozmeny:
    Az eddig jol mukodo 2db AX3600 mesh halozat elkezdett szarakodni, miutan apple cuccok kerultek a halozatra es frissultek az ios verziok. Azota packet loss van a halozaton, amit csak ugy tudtam stabilizalni, h bekapcsoltam a wifi5-ot. Ezzel buktam a bss coloring es tarsait, de legalabb mukodik a halozat.

Par honapja jott egy frissites az ax3600-hoz pont az ip16 okozta problemak miatt. Tegnap feldobtam gui-bol a frissitest. Termeszetesen nem javult a helyzet. Ha kikapcsolom a wifi5-ot, akkor ismet tomeges packet loss keletkezik es idonkent egyszeruen megszunik az adatforgalom az osszes eszkozon (meg a windos gepen is). Aztan visszajon a halozat es egy darabig ( nehany perc) mukodik, majd megint lerohad az egesz. Tehat bekapcsoltam az ax3600-ban a wifi5-ot, igy most mukodik minden, de nyilvan nem optimalis igy a dolog. Ezen felul eltunt a wifi teljesitmeny listaja, cserebe van most valami falon at, meg standard es energiatakarekos mod. Eredetileg is kinai verzio volt mind 2 router es eddig tudtam allitgatni a kimeno teljesitmenyt mW-ban. Az fw az itt az oldalaon leirt modon volt kigyomlalva. Most mar legalabb haza tud telefonalni ez a fos, de a hiba nem szunt meg :W

Van tapsztalata valakinek ip16 es wifi6 mesh openwrt mukodessel kapcsolatban ? Ott is ilyen fostaliga ez a router ? Lassan ott tartok h kibaxom az ablakon vagy a routert vagy az osszes kibebaxott apple cuccot.

Új hozzászólás Aktív témák