- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
pisti222 #6301 üzenetére
A mennyivel annyira nem egzakt adat, hogy értelmezni se tudom.
Egyrészt, mivel openwr-tvel használtam, nálam a 3600 wifi része nem volt túl acélos, lehet valami apró beállítás a 2.4 és 5GHz-es sávok közötti váltásnál, (azonos néven futottak, így elvileg a telefon magától váltogat, de nekem nem nagyon akart az 5GHz-re menni) szóval vagy lefedettség, vagy priorizálás gond volt, nem tudom, az biztos, hogy régi gyári rendszerrel jó volt, most ez az ax7000-es a gyári rendszerrel is jó, előtte 149-229Mbit-tel kapcsolódott, most 720-864-gyel megy több falon kersztül is, ennek megfelelően a speedtest sebesség is gyorsabb.
Mobilnetről gyorsabban felkapcsolódik a kamerára, 4 sec vs 9 sec, a ptz tekerés közben nincs lag, az openwrt-s ax3600-zal volt, és ugye még ott az usb port, külső tárhely, docker, bár nekem nason megy minden ilyen, és ugye 512MB helyett 1024MB RAM.
Ezek aalapján a mennyivel, én 10%-ot raknék rá..Holnap után jön a 8 portos 2.5G switch, anélkül nem sokat ér a 2.5G lan rész, de minden eszköz tudja már, csak a router nem tudta, így kézenfekvő volt a csere, elvileg ezek az apróságok, meg a 2.5G-re váltás hoz annyit, hogy megérje, de minden viszonylagos, a régivel sincs az égvilágon semmi gond, az a pár apróság meg vagy beállítás, vagy openwrt oldali dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest