- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
xabolcs #5232 üzenetére
Erről teljesen lemaradtam... Ez nem szívás, hanem elképesztően kiábrándító... Soha nem tudtam elképzelni, hogy az Openwrt szervezeti szinten működhet olyan szarul, hogy egy szavazásnál 16 igen, 1 tartózkodás és egy nem ellenében a nem győz... Ez a demokrácia szégyene, nem tudok erre mást mondani...
Persze ez nem akadályozza a PR-t, legfeljebb majd Ansuel segít az adminisztratív részben, de akkor is elképestő... És mindezek után folyamatosan megy a sírás, hogy nincs elég dev... Komolyan mondom az eszem megáll... És persze most is egy magyar csávó szavazott nemmel, de meg nem indokolta, pedig rá is kérdeztek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ASUS routerek
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest